| Żeby sprawnie zrealizować zakupy, proszę Państwa o zastosowanie się do kilku wskazówek znajdujących się na stronie „o mnie”. Numer konta: dbNET 63 1910 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0485109 [zasłonięte] 403901 Do ceny kupionych przedmiotów proszę dodać koszty przesyłki. W tytule przelewu proszę napisać: Nick (nazwę) z Allegro i numery aukcji w których brali Państwo udział. Po wykonaniu przelewu proszę | | Polecamy przesyłkę KURIERSKĄ - tylko 15 zł w cenie ubezpieczenie i śledzenie paczki, waga do 30 kg! Płacąc przez system "PayU" Allegro proszę wybrać opcję "inny sposób dostawy i płatności" i wpisać prawidłowo wyliczona opłatę za przesyłkę, pocztową lub kurierską. Ekonomiczna polecona przesyłka pocztowa - proszę zsumować wagę kupionych produktów z opakowaniem do wysyłki (podana w opisie każdej aukcji) i odczytać cenę paczki:
Ekonomiczny list polecony - tylko produkty, które można zapakować do koperty i będą bezpieczne (waga produktów z opakowaniem podana na każdej aukcji):
Gdy pojawią się wątpliwości proszę o kontakt: 507 [zasłonięte] 736, staramy się odpowiadać na maile jak najszybciej. Wszystkie zakupy solidnie zabezpieczamy do wysyłki i pakujemy bezpiecznie, koszty tych operacji pokrywa nasza firma. | |
Odbiór osobisty możliwy po wcześniejszym uzgodnieniu terminu tel. 507 [zasłonięte] 736 05-270 Marki ul. Koszalińska 16 | | Ocet ryżowo-zbożowy MIZKAN Kokumotsu-Su Grain Flavored Destilled Vinegar 500 ml – SushiSam
Ocet ryżowo-zbożowy, główny składnik zaprawy do ryżu na sushi. Otrzymywany z ryżu, kukurydzy i pszenicy Produkt o tych samych cechach co ocet ryżowy, ale tańszy. Poza sushi, stosowany do marynowania owoców morza, ryb, warzyw oraz jako dodatek do dipów i dressingów. Można go używać bezpośrednio do zakwaszania sałatek warzywnych. Ma smak łagodniejszy od stosowanego tradycyjnie u nas octu spirytusowego. Do sushi można używać tylko ocet ryżowy! Ocet spirytusowy lub winny ma zbyt intensywny aromat i smak, który zagłuszy sushi.
Klasyczna zaprawa do sushi: 6 łyżek octu, 3 łyżki cukru, 2 łyżeczki soli, podgrzać i dokładnie wymieszać, przed skropieniem ugotowanego ryżu dokładnie wystudzić. Proporcje zależne są od upodobań w Japonii stosuje się bardziej słony w Europie bardziej słodki.
Skład produktu: pszenica, ocet destylowany z alkoholu ryżowego, pszenicznego, ryżu po produkcji sake, ekstraktu kukurydzy i wody.
Produkt japoński Pojemność: 500 ml Data przydatności: 21.06.2015 Waga do wysyłki: 980 g. Pozdrawiamy SushiSam
Zobacz nasze pozostałe aukcje: | | |