Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OCENA MOŻLIWOŚCI ZASTOSOWANIA OWOCÓW pigwy Wojdyło

15-07-2015, 13:00
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 10 zł     
Użytkownik babinskai
numer aukcji: 5094138884
Miejscowość Gliwice
Wyświetleń: 3   

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2011
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

 

Przedmiotem aukcji jest: 

 

 

OCENA MOŻLIWOŚCI ZASTOSOWANIA OWOCÓW PIGWY POSPOLITEJ W PRODUKCJI PRZETWORÓW O WYSOKIEJ ZAWARTOŚCI POLIFENOLI I AKTYWNOŚCI PRZECIW UTLENIAJĄCEJ

 

 

 

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

autorzy:Aneta Wojdyło

wydawnictwo: Uniwersytetu Przyrodniczego we Wrocławiu


 

 

 

 

 

W pracy przedstawiono wyniki związane z oceną przydatności owoców pigwy do produkcji przetworów owocowych, charakteryzujących się wysoką zawartością związków biologicznie aktywnych.Aktywność biologiczną owoców pigwy i otrzymanych z nich przetworów, określono , badając związki polifenolowe i witaminę C. Wartość przetwórczą i odżywczą owoców pigwy oceniano poprzez porównanie z produktami otrzymanymi w tych samych warunkach z jabłek.

 

 

 

 

 

 

ilość stron - 162

 

 

 

 

 

 

Książka jest używana, w dobrym bardzo dobrym.Okładka lekko wytarta i zarysowana. Na pierwszej stronie pieczątka.W środku czysta.

 

 

 

 

Zapytania proszę kierować na maila: [zasłonięte]@interia.pl
lub telefonicznie ( 32 )[zasłonięte]231 43 w godz. 9.30 - 17.00 ( pon. - pt. )



OCENA MOŻLIWOŚCI ZASTOSOWANIA OWOCÓW pigwy Wojdyło