Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik do n

04-05-2015, 23:55
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 25.40 zł     
Użytkownik ksiazkaland
numer aukcji: 5239966292
Miejscowość ŁÓDŹ
Wyświetleń: 1   
Koniec: 04-05-2015 23:22:08

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Aukcja dotyczy:


Obsługa konsumenta w hotelarstwie. Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa. Część II


Podręcznik przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie &bdquotechnik hotelarstwa&rdquo. Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieniem gastronomii hotelowej. Materiał podzielono na dwie części, zgodnie z dwuletnim cyklem kształcenia w zakresie obsługi konsumenta.
AutorJoanna Duda,Sebastian Krzywda
Oprawabroszura
WydawcaRea
ISBN[zasłonięte]978-8344-016-4
EAN978[zasłonięte][zasłonięte]54401M
Ilosć stron128
Wymiary16,5 x 23,5 cm
Indeks100[zasłonięte]04[zasłonięte]879QRZ
Zapraszam na pozostałe aukcje

Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".