Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OBSŁUGA KONSUMENTA W HOTELARSTWIE cz. 1 Nowa

04-03-2012, 21:34
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 16.90 zł     
Użytkownik bookinista_pl
numer aukcji: 2120736150
Miejscowość Skępe
Wyświetleń: 6   
Koniec: 15-03-2012 10:02:55

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2007
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Bookinista Bookinista Bookinista Bookinista

Dane sprzedającego

Bookinista_pl
Pierwszy Internetowy Outlet Książek


e-mail:
kupuj-[zasłonięte]@bookinista.pl
tel.: 506 [zasłonięte] 101
gg:[zasłonięte]84359


mBank
09 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 663319


Ważne informacje

W tytule przelewu proszę podać swój NICK, NUMER AUKCJI oraz informację "INNY ADRES" w przypadku wysyłki na inny adres niż podany na allegro. Poprawny adres należy przysłać w FORMULARZU OPCJI DOSTAWY.


MOŻLIWOŚĆ ODBIORU OSOBISTEGO
W TORUNIU

Księgarnia Taniej Książki
ul. Podmurna 17

Po wcześniejszym uzgodnieniu terminu.









OBSŁUGA KONSUMENTA W HOTELARSTWIE cz. 1


Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Wydawnictwo: Rea
Rok wydania: 2007
ISBN: 978[zasłonięte][zasłonięte]14198
Wymiary: 16,5 x 23,5 cm
Oprawa: miękka
Ilość stron: 85
Cena rynkowa: 21,00 zł


MAMY NA STANIE !!
wysyłamy w:

Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z: rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową, wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów, technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta. Treści zostały dobrane starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa. Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.



Bestsellery

Nowo dodane

Książkido nauki języków

Dladzieci i młodzieży

Książkibiznesowe

Historia

Biografie, wspomnienia

Kryminały

Thrillery, sensacja

Przewodniki

Zobacz nasze pozostałe aukcje: Panelealle

Panelealle