witam na mojej aukcji
dziś proponujemy podręcznik
OBSŁUGA KONSUMENTA
W HOTELARSTWIE
część 2
autorzy - Joanna Duda Sebastian Krzywda
PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAOWODU
TECHNIK HOTELARSTWA
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z:
rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową,
wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów,
technikami obsługi przyjęć okolicznościowych.
W części drugiej podręcznika zagadnienia te zostały uzupełnione i rozwinięte.
Znajdują się w niej opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i napojów oraz organizacji różnych przyjęć.
Zaprezentowano też szczegółowo usługi związane z gastronomią w obiektach hotelarskich. Liczne fotografie, ilustracje i schematy, o które wzbogacone są obie części podręcznika, ułatwią uczniom opanowanie zasad postępowania i niezbędnych czynności.
Pytania sprawdzające pomogą usystematyzować zdobytą wiedzę.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową oraz standardami wymagań egzaminacyjnych dla zawodu technik hotelarstwa.
W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta.
Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
źródło opisu , strona wydawcy
SUPER CENA
20 zł
kupuj z pewnego źródła