|
|
Księgarnia
PIM, Tychy, ul. Jana Pawła II 24
tel. 501 [zasłonięte] 370
519 [zasłonięte] 288
504 [zasłonięte] 187
[zasłonięte]@tlen.pl
|
|
|
|
Książkę wysyłam listem poleconym lub
paczką w ciągu 1-3 dni roboczych po otrzymaniu wpłaty
na konto.
Na prośbę kupującego wystawiamy fakturę
VAT.
W tytule
przelewu proszę podać Nick z Allegro lub numer aukcji.
Odbiór osobisty:
Księgarnia PIM, Tychy
ul. Jana Pawła II 24
|
|
|
|
Wpłata na konto:
Alior Bank
21 2490 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0050000 [zasłonięte] 798709
|
|
|
|
Bez względu na ilość zakupionych książek
koszt przesyłki doliczamy tylko raz i wynosi on
maksymalnie 10 zł.
|
| |
Obsługa konsumenta w
hotelarstwie część 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik
hotelarstwa Duda Joanna, Krzywda Sebastian
wydawnictwo
REA wydanie 2009 r. ISBN:[zasłonięte]978-8344-016-4 Format:
16.5x23.5cm, 128 stron Oprawa: Miękka Wydanie: 2
Opis
książki Obsługa konsumenta w hotelarstwie część 2 : W części
drugiej znajdują się opisy techniki pracy, metod serwowania potraw i
napojów oraz organizacji różnych przyjęć. Zaprezentowano też
szczegółowe usługi związane z gastronomią w obiektach
hotelarskich. |
|