witam na mojej aukcji
dziś proponujemy podręcznik
OBSŁUGA KONSUMENTA
W HOTELARSTWIE
część 1
autorzy - Joanna Duda Sebastian Krzywda
PODRĘCZNIK DO NAUKI ZAOWODU
TECHNIK HOTELARSTWA
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie technik hotelarstwa.
Treści kształcenia zostały podzielone na dwie części i ujęte zostały w następujących działach związanych z:
rodzajami usług świadczonych przez gastronomię hotelową,
wpływem kultury osobistej i etyki na jakość świadczonych usług, techniką oraz zasadami serwowania i podawania różnych potraw i napojów,
technikami obsługi przyjęć okolicznościowych. W podręczniku zawarto również treści dotyczące rodzajów kart menu, sposobów rozliczeń kelnerskich, podstawowych zasad BHP i przepisów sanitarno-epidemiologicznych oraz najnowszych trendów dotyczących obsługi konsumenta.
Treści zostały dobrana starannie pod względem merytorycznym i metodycznym oraz wzbogacone o liczne ilustracje, schematy i propozycje projektów zaliczeniowych.
Na podkreślenie zasługuje fakt, że autorzy uwzględnili w podręczniku standardy wymagań egzaminacyjnych.
źródło opisu , strona wydawcy
SUPER CENA
18 zł
kupuj z pewnego źródła