Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

OBSŁUGA KONSUMENTA - Jargoń KELNER BARMAN

19-01-2012, 22:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 28 zł     
Użytkownik Darek_LASK
numer aukcji: 2038606034
Miejscowość Łask
Wyświetleń: 19   
Koniec: 15-01-2012 11:12:14

Dodatkowe informacje:
Stan: Używany
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2000
Język: polski
Forma: poradnik
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Ale pomocna również dla pracujących w tych zawodach bez ukończonych szkół. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań). Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania napojów, organizacji przyjęć i bankietów. Wiekowy, ale zawierający sporo praktycznych wskazówek poradnik. Pochodzi on z czasów, kiedy kelnerowi nie wypadało powiedzieć, że nie wie, co podaje.No i sporo się można dowiedzieć o obowiązujących w zawodzie i życiu codziennym obyczajach.
Stan:zdecydowanie dobry,bloki w całości, kartki białe.Ilustracje, fotografie.
Wyd. WSiP.
Przy zakupie więcej niż jednego przedmiotu (zestawu) proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów wysyłki.
ZAPRASZAM NA MOJE POZOSTAŁE AUKCJE