Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiPAutorRysza

28-01-2014, 11:23
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 29.95 zł     
Użytkownik ella_bester
numer aukcji: 3895531911
Miejscowość Rydułtowy
Wyświetleń: 3   
Koniec: 28-01-2014 11:22:30

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Obsługa konsumenta cz. 1 ZSZ Jargoń WSiPAutorRyszard JargońISBN830[zasłonięte]8446EAN978[zasłonięte][zasłonięte]20784WydawnictwoWSiPWydanieRok wydania: 2000, oprawa broszurowaStronyStrony: 260, Format: 14x20 cmW części 1 książki podano wiadomości na temat rodzajów zakładów gastronomicznych, omówiono czynności pracowników w części handlowej zakładu i różne systemy obsługi. Omówiono także sposoby przygotowywania sali konsumenckiej do obsługi i czynności porządkowe. Wyjaśniono rodzaje i rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym, technikę noszenia tac i ogólne zasady serwowania dań w systemie a la carte, przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów. Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół zasadniczych - zawód: kelner, oraz dla uczniów liceów zawodowych - zawód: kelner-bufetowy. odbiór osobisty Księgarnia Andrea Rydułtowy ofiar-Terroru 68a lub Jastrzębie Zdrój Arki Bożka 18c tel 324[zasłonięte]000