Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta część 2 WSiP Jargoń[zasłonięte]07845P

04-06-2012, 6:58
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 31 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 2289061198
Miejscowość Bielsko-Biała
Wyświetleń: 10   
Koniec: 19-05-2012 12:02:51
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

OBSŁUGA KONSUMENTA

CZĘŚĆ 2

Podręcznik jest przeznaczony dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich kształcących się w zawodach kelner i kelner bufetowy.


 

autor: Ryszard Jargoń

wydawnictwoWSiP

rok wydania: 2009 

ISBN:[zasłonięte]978-83-07845-3

stan: NOWY

płyta CD/DVD: NIE

 

Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.

 


Chętnie udzielimy odpowiedzi na wszelkie pytania:

bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

tel: 33 [zasłonięte] 65

(pon-pt 9.00-17.00, sb 9.00-13.00)


Odbiór osobisty możliwy w BIELSKU-BIAŁEJ

pl. Wojska Polskiego 14

 

 Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h! 

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!

ZAPRASZAMY!