Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta część 2 WSiP Jargoń 078453

06-02-2014, 14:59
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 34.60 zł     
Użytkownik kolibra_pl
numer aukcji: 3863793006
Miejscowość Bielsko- Biała
Wyświetleń: 3   
Koniec: 06-02-2014 14:39:30

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2009
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Obsługa konsumenta

 

Podręcznik część 2

 

 

autor: Jargoń Ryszard

wydawnictwo: WSIP

rok wydania: 2009

ISBN: [zasłonięte]978-83-07845-3

stan: nowy

płyta CD/DVD: nie

 

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.

Pracujemy dla Was:
Pon-pt: 9-17
Sob: 9-13

E-mail:
bielsko-[zasłonięte]@kolibra.pl

Telefon:
(33)[zasłonięte]810-40
Wszystkie wystawione książki posiadamy na stanie, szybka wysyłka w 24h!

Przy zakupie większej ilości książek, za przesyłkę płacisz tylko raz!