Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta. Część 2. Ryszard JARGOŃ

04-03-2012, 21:48
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 33.60 zł     
Użytkownik ksiegar
numer aukcji: 2123553811
Miejscowość Tychy
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 5   
Koniec: 16-03-2012 14:17:38
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Obsługa konsumenta. Część 2.

 

Ryszard Jargoń

 

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.

 

Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.