OBSŁUGA KONSUMENTA. CZĘŚĆ 2
Ryszard Jargoń
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne Oprawa: miękka ISBN: 83-02-07845-X Stron: 182 Wymiary: 148x210
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy. Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć - bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.
|
Kontakt
GG:[zasłonięte]81659 TEL: 782 [zasłonięte] 185 e-mail: ksiegarnia-ziomek-[zasłonięte]@wp.pl
Wysyłka
Koszt przesylki należy doliczyć do ceny towaru. Wysyłka w 24godziny od daty zaksięgowania wpłaty Książki wysyłam w bezpiecznych kopertach bąbelkowych lub paczkach Do każdej zakupionej książki wystawiam paragon a na życzenie również fakturę Vat. Do każdej następnej książki w zamówieniu doliczymy tylko 1 zł koszt wysyłki.
Płatności
Numer konta oraz moje dane zostaną automatycznie przesłane przez serwis allegro na twój adres e-mail po wygraniu aukcji.
|