Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta część 2 podręcznik WSiP

07-02-2014, 0:56
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 38 zł     
Użytkownik Kornelpuma
numer aukcji: 3865612400
Miejscowość Słupsk
Zostało sztuk: 100    Wyświetleń: 3   
Koniec: 07-02-2014 00:59:35

Dodatkowe informacje:
Rodzaj: tradycyjny podręcznik
Stan: Nowy
Waga (z opakowaniem): 0.30 [kg]
Okładka: miękka
Rok wydania (xxxx): 2013
Klasa: 1, 2, 3, 4
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


Księgarnia "Pod Sową" ...książki z głową!

Sprzedający:
Księgarnia "Pod Sową"
...książki z głową!
pl. Wyszyńskiego 5
76-100 Sławno
NIP 839[zasłonięte]000-90
Regon 770[zasłonięte]539

Strona "o mnie"
Inne nasze aukcje
Nasze Komentarze


Kontakt:

Zadaj pytanie sprzedającemu


e-mail: [zasłonięte]@10g.pl

Telefon: 539-[zasłonięte]-013


Regulamin aukcji:
1) Przy wyborze
przedpłaty na konto
proszę o wpłatę kwoty zakupu wraz z wybranymi kosztami przesyłki na nasze konto bankowe.

2) Przy wyborze
płatności przy odbiorze
proszę o informację e-mailową o rodzaju przesyłki pobraniowej.


Przesyłka:


Pocztowa lub kurierska

Przy zakupie kliku przedmiotów proszę o kontakt w celu ustalenia kosztów przesyłki!

Nie odpowiadamy za opóźnienia przewoźnika.

Przygotowanie towaru do wysyłki trwa od 1 do 2 dni roboczych, sporadycznie może się wydłużyć do 5 dni roboczych.

Wysyłka zabezpieczona w kopercie ochronnej.

Okładki na podręczniki:

Jeśli poszukujesz okładek, specjalnie dopasowanych do Twoich podręczników, kliknij tutaj.

Opis oferowanego przedmiotu:


Obsługa konsumenta część 2
Autor/autorzy:

    Ryszard Jargoń

WSiP
Oprawa: Miękka
Format: 14.5x20.5cm
Ilość stron: 200
Wydanie: 7
Rok wydania: 2009
ISBN:[zasłonięte]978-83-07845-3
EAN: 978[zasłonięte][zasłonięte]20784

    Opis

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy.

Część druga zawiera wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, omówiono techniki podawania gorących i zimnych napojów bezalkoholowych oraz napojów alkoholowych. Przedstawiono także organizację i obsługę różnego rodzaju przyjęć – bankietów, krótko scharakteryzowano kuchnie różnych narodów, omówiono rolę koktajlbaru w zakładzie gastronomicznym, obsługę gości hotelowych oraz systemy rozliczeń kelnerskich. Cenną pomocą dla ucznia będzie słownik zawodowy zamieszczony na końcu książki.


Obsługa konsumenta część 2 podręcznik WSiP

 
Zdjęcie przedstawia oferowany produkt.

Uwaga!

Towary oferowane na naszych aukcjach posiadamy w stałej sprzedaży, jednakże może wystąpić ich chwilowy brak, co może wydłużyć realizację zamówienia.

W celu upewnienia się, że oferowana na aukcji pozycja jest dostępna od ręki i możliwa jest jej szybka wysyłka prosimy kontakt.