Opis przedmiotu
OBSŁUGA KONSUMENTA CZĘŚĆ 1
Ryszard Jargoń
Wydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka
ISBN: 83-02-07844-1
Stron: 260
Wymiary: 148x210
Opis:
Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.
Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).
|
Płatność
Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]3560002 [zasłonięte] 005088(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.)
Wysyłka
Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie
Kontakt
e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl
MASZ PYTANIA DZWOŃ
84 [zasłonięte] 57
Godziny otwarcia:
pon. - pt. 9.00 - 17.00
sob. 9.00 - 14.00
Sprzedawca:
Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o
Adres: ul. Zamenhofa 9
22 - 400 Zamość
|