Opis przedmiotu
OBSŁUGA KONSUMENTA CZĘŚĆ 1 Ryszard JargońWydawnictwo: WSiP Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Oprawa: miękka ISBN: 83-02-07844-1 Stron: 260 Wymiary: 148x210
Opis: Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego. Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).
| Płatność Numer konta:74 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]356[zasłonięte] 0050 3888(Powszechna Kasa Oszczędności Bank Polski S.A.) Wysyłka Towar wysyłamy zaraz po zaksięgowaniu wpłaty na naszym koncie Kontakt e mail: allegro_[zasłonięte]@poczta.internetdsl.pl MASZ PYTANIA DZWOŃ 84 [zasłonięte] 57 Godziny otwarcia: pon. - pt. 9.00 - 17.00 sob. 9.00 - 14.00 Sprzedawca: Spółka Handlowo Usługowa "ECU" Spółka z.o.o Adres: ul. Zamenhofa 9 22 - 400 Zamość |