Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Obsługa konsumenta Część 1 Ryszard Jargoń

20-01-2012, 0:17
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 32.60 zł     
Użytkownik dyktanda-zbiory
numer aukcji: 2003744899
Miejscowość Tychy
Wyświetleń: 10   
Koniec: 16-01-2012 13:44:20

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: miękka
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 

Obsługa konsumenta. Część 1.

Ryszard Jargoń

Książka jest przeznaczona dla uczniów szkół gastronomicznych i hotelarskich, kształcących w zawodach: kelner i kelner bufetowy, kucharz, technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Podano w niej podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych - ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stanowisk oraz systemów obsługi. Omówiono także sposoby wykonywania czynności porządkowych w zakładzie. Wyjaśniono rolę bufetu w zakładzie gastronomicznym oraz techniki kelnerskie stosowane przy podawaniu różnego rodzaju dań (przekąsek, zup, dań zasadniczych i deserów oraz śniadań).

******************************

***********

****