witam na mojej aukcji gdzie zawsze znajdziesz najtańsze książki :)
tym razem proponuję
OBSŁUGA KELNERSKA
Klasa mistrzowska
Autor/tłumacz: praca zbiorowa Rok wydania: 2013 Wydawnictwo: rea
Tajniki mistrzów obsługi kelnerskiej w jednym tomie Krojenie, filetowanie, flambirowanie, marynowanie to najważniejsze umiejętności kelnerów najwyższej klasy.
Fachowe podawanie serów oraz kawy, umiejętne doradzanie gościom to kolejny dowód klasy restauracji oraz jej pracowników.
Gdy pracownik skupia się na ogniu i płomieniach – i to nie tylko przy flambirowaniu – iskra ciekawości i zachwytu udziela się całej restauracji.
W tym momencie wiele par oczu śledzi poczynania kelnera.
Elegancja i brawura obsługi stanowią sekret, dzięki któremu do restauracji tłumnie przybywają kolejni goście. Książka, poza tym że pokazuje na czym polega obsługa z polotem, zawiera informacje o: • krojeniu i filetowaniu, • flambirowaniu, • marynowaniu, • specjalnym nakrywaniu stołu, • podawaniu serów, • przygotowywaniu i podawaniu kawy.
tu znajdziesz spis treści :
http://www.rea-sj.pl/product/Obsluga-kelnerska-klasa-mistrzowska/?id=874
gruba księga
źródło opisu - strona wydawcy
najtaniej najtaniej najtaniej
50,00
zobacz moje komentarze , posiadam wiele książek o tematyce "dom i ogród" , książki dostępne od ręki
REGULAMIN AUKCJI:
koszty wysyłki podane są zawsze w aukcji , małe książki wysyłam w kopercie bąbelkowej , duże w folii bąbelkowej - dobrze zabezpieczone
w przypadku zakupu więcej niż jednego przedmiotu, proszę ZAPYTAĆ O CENĘ PRZESYŁKI.
( jeśli nie jest podana na aukcji )
zakupiony towar wysyłamy zawsze od poniedziałku do piątku, 1-3 dni po zaksięgowaniu gotówki na naszym koncie.
zmiana adresu wysyłki może nastąpić tylko i wyłącznie po wysłaniu maila jako "FORMULARZ OPCJI DOSTAWY "
przy wpłacie na konto należy w tytule przelewu ZAWSZE podać NICK z Allegro
na wpłatę czekam maksymalnie 7 dni
kupującego proszę o wystawienie komentarza po otrzymaniu przesyłki
proszę o przemyślane składanie ofert, bo ich nie odwołuję
wysyłka "ZA POBRANIEM " tylko dla kupujących z minimum 10 POZYTYWÓW
KONTAKT
602 [zasłonięte] 270
JAREK