Aukcja dotyczy:
Obsługa gości (konsumentów). Część 1. Podręcznik do nauki zawodu
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych. Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych. Materiał zawarty w podręczniku stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości. Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - Organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych (room-service), - Technik podawania potraw kuchni różnych narodów, - Serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych, - Planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych, - Systemów rozliczeń kelnerskich, - Elementów protokołu dyplomatycznego, - Rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy, - Organizacji baru i pracy barmana.
Autor | Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja |
Oprawa | broszura |
Wydawca | WSiP |
ISBN | [zasłonięte]978-83-14085-3 |
EAN | 978[zasłonięte][zasłonięte]21408 |
Ilosć stron | 246 |
Wymiary | 19,0x25,0 |
Data wydania | 2013 |
Zapraszam na pozostałe aukcje
Przed zakupem przedmiotu proszę o zapoznanie się z regulaminem dostępnym na stronie "O mnie".