Obsługa gości konsumentów 2 podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych Część druga zawiera wiedzę z zakresu:- organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych- technik podawania potraw kuchni różnych narodów- serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych- planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych- systemów rozliczeń kelnerskich- elementów protokołu dyplomatycznego- rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy- organizacji baru i pracy barmanahttp://www.kirja.pl/pl/p/Obsluga-gosci-konsumentow-2-podrecznik-do-nauki-zawodu-kelner-oraz-zawodu-technik-organizacji-uslug-gastronomicznych/66139 | Kontakt GG:[zasłonięte]81659 TEL: 782 [zasłonięte] 185 e-mail: ksiegarnia-ziomek-[zasłonięte]@wp.pl Wysyłka Koszt przesylki należy doliczyć do ceny towaru. Wysyłka w 48 godziny od daty zaksięgowania wpłaty Książki wysyłam w bezpiecznych kopertach bąbelkowych lub paczkach Do każdej zakupionej książki wystawiam paragon a na życzenie również fakturę Vat. Do każdej następnej książki w zamówieniu doliczymy tylko 1 zł koszt wysyłki. Płatności Numer konta oraz moje dane zostaną automatycznie przesłane przez serwis allegro na twój adres e-mail po wygraniu aukcji. |