witam na mojej aukcji gdzie zawsze znajdziesz najtańsze książki :)
tym razem mam do zaoferowania
Obsługa gości konsumentów
część 2
PODRĘCZNIK
Obsługa gości (konsumentów) jest podręcznikiem przygotowanym z myślą o uczniach i słuchaczach kształcących się w zawodach kelner oraz technik organizacji usług gastronomicznych.
Książka w sposób kompleksowy omawia zagadnienia teoretyczne i praktyczne związane z szeroko rozumianą obsługą gości oraz funkcjonowaniem zakładów gastronomicznych.
Materiał zawarty w podręczniku stanowi pełne kompendium współczesnej wiedzy zawodowej ze szczególnym uwzględnieniem dokonujących się zmian i kierunków w obsłudze gości.
Podręcznik został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kelner i technik organizacji usług gastronomicznych. Treść podręcznika wzbogacają liczne fotografie, rysunki i schematy pozwalające uczniom na lepsze przyswojenie omawianych zagadnień i opanowanie technik obsługi. Część druga zawiera wiedzę z zakresu: - Organizacji obsługi gości w pokojach hotelowych (room-service), - Technik podawania potraw kuchni różnych narodów, - Serwisu specjalnego oraz przygotowania nakryć specjalnych, - Planowania i organizacji przyjęć okolicznościowych, - Systemów rozliczeń kelnerskich, - Elementów protokołu dyplomatycznego, - Rozwiązywania sytuacji problemowych w pracy, - Organizacji baru i pracy barmana.
najtaniej najtaniej
26,00 zł
zobacz moje komentarze
na innych moich aukcjach znajdziesz inne książki o tej tematyce