OBSŁUGA GOŚCI (KONSUMENTÓW) CZ. 1
Podręcznik do nauki zawodu kelner oraz zawodu technik organizacji usług gastronomicznych w technikum i szkole policealnej
Renata Szajna, Danuta Ławniczak, Alina Ziaja, wyd. REA 2010
nr dop - 35/2007
stan dobry
WYSYŁKA
Zakupione przedmioty wysyłane są po zaksięgowaniu wpłaty na koncie.
Przesyłki wysyłane są maksymalnie do 3 dni roboczych po otrzymaniu przez nas wpłaty.
Książki zapakowane są w kopertę bąbelkową.
UWAGA!
Kupując na naszych aukcjach 2 sztuki podręczników prosimy doliczyć do najwyższej ceny wysyłki jednego podręcznika 3 zł.
(Przykład: Koszt wysyłki listem poleconym priorytetowym podręcznika A wynosi 8 zł, a podręcznika B wynosi 6 zł. Do 8 zł doliczamy 3 zł = 11 zł.
Koszt wysyłki listem poleconym ekonomicznym podręcznika A wynosi 5 zł, a podręcznika B wynosi 10 zł. Do 10 zł doliczamy 3 zł = 13 zł)
W RAZIE ZAKUPU WIĘKSZEJ ILOŚCI PODRĘCZNIKÓW NIŻ 2 SZTUKI PROSIMY O KONTAKT W SPRAWIE KOSZTÓW WYSYŁKI.
Koszty są zależne od wagi, wliczają się do nich opłata pocztowa, koperty bąbelkowe, opakowania itd.
Zespół szkolna_net_pl_1