Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Oblaty kakaowe, wafle 30gr *NAJTANIEJ*

09-09-2014, 23:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1.86 zł     
Użytkownik some_one7
numer aukcji: 4551678356
Miejscowość Opole
Wyświetleń: 14   
Koniec: 09-09-2014 22:35:20
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

  • Masz pytania ?
  • chętnie na wszystkie odpowiemy
  • Pon - Pt od 8.00 do 16.00
 
telefon
503 [zasłonięte] 628
 
 
email
[zasłonięte]@gmail.com
 

 
 
 
 
Przedmioty wysyłamy do 12 h od momentu otrzymania wpłaty.
 list ekonomiczny               3,80 zł  (max 3szt.)
  • polecony ekonomiczny     4,80 zł
  • (max 3 szt.)
  • polecony priorytetowy       5,90 zł  (max 3 szt.)
  • kurier z ubezpieczeniem 15,00 zł 
  • (max 300 szt.)
  • kurier za pobraniem        20.00 zł 
  • (max 300 szt.)
 

1. Kupując na kilku naszych aukcjach za przesyłkę płacisz tylko raz. Cena przesyłki uzależniona jest od wagi wszystkich zakupionych przez Ciebie towarów. Informacje uzyskasz na email.

2. Jeśli masz jakieś wątpliwości, przed zakupem skontaktuj się z nami drogą mailową lub telefonicznie.

3. Po dokonaniu zakupu czekamy na wpłatę na nasze konto bankowe lub na informację o wyborze formy przesyłki za pobraniem.

4. Dla alegrowiczów z co najmniej 5 pozytywnymi komentarzami i bez negatywów możliwa jest wysyłka za pobraniem. 

5. Wszystkie wysyłki realizowane są w ciągu 12 godz. od momentu zaksięgowania wpłaty lub poinformowania nas o wyborze przesyłki za pobraniem.

6. Paczki są dostarczane za pośrednictwem Poczty Polskiej lub firmy kurierskiej DHL (w cenę wliczono ubezpieczenie przesyłki)

7. Na życzenie klienta wystawiamy fakturę Vat.  

 
 
 

OBLATY to pojedyncze, okrągłe wafle o różnych smakach, pieczone na Śląsku od końca XIX wieku. Ich wypiek zarówno w piekarniach jak i wielu śląskich domach odbywał się w żeliwnej, często zdobionej grawerem formie zwanej żelozkiem albo klyszczami. Delikatny aromat wafli uzyskuje się przez smarowanie form pszczelim woskiem oraz olejami o posmaku orzechów, migdałów, a nawet zamorskich korzeni. Do pieczenia oblatów używa się wyłącznie najlepszej jakości składników, a ich wyśmienity smak i unikalny wygląd powodują, że do dzisiaj pozostają obiektem pożądania zarówno dzieci jak i dorosłych.