|
mBANK:
03 1140 [zasłonięte] 2[zasłonięte]0040002 [zasłonięte] 394209
Inteligo:
50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581123 [zasłonięte] 602027
ING Bank Śląski S.A.
19 1050 [zasłonięte] 1[zasłonięte]7930090 [zasłonięte] 676279
|
|
Szczegółowy regulamin znajduje się na stronie
O MNIE, najważniejsze informacje są
przedstawione także w opisie aukcji.
|
|
|
Sokownik ze stali nierdzewnej firmy Biowin, 10 litrowy
Sokownik przeznaczony jest do uwalniania soku ze świeżych owoców i warzyw. Zbudowany jest z materiału odpornego na wysoką temperaturę. Sokownik można użytkować na wszystkich typach kuchenek, również indukcyjnych. Możliwe jest również mycie go w zmywarce.
Zestaw składa się z trzech nakładanych na siebie naczyń:
1 - w którym umieszcza się owoce (górne)
2 - wyposażone w kranik spustowy, którym spływa sok (środkowe)
3 - napełnia się wodą (na spodzie)
Wymiary:
Szerokość produktu: 36cm
Głębokość produktu: 30cm
Wysokość produktu: 46cm
Użytkowanie:
Naczynie nr 3 napełnia się wodą do wysokości około 2 cm poniżej górnej krawędzi. Następnie nakłada się nań naczynia nr 2 i 1. Do naczynia nr 1 wkłada się wcześniej przygotowane, umyte owoce. Owoce zasypuje się cukrem w ilości od 100 do 500 gramów. Wszystko zakrywa się pokrywką i zamyka się kranik spustowy naczynia nr 2. Tak przygotowany zestaw ustawia się na źródle ciepła (kuchnia gazowa, elektryczna itp.) i doprowadza powoli do wrzenia. Pod wpływem wytwarzającej się pary wodnej i podwyższonej temperatury z owoców zaczyna wydzielać się sok i gromadzić w naczyniu nr 2. Czas wymagany do uzyskania soku, liczony od momentu zagotowania się wody (pojawienia się pary w górnym naczyniu) wynosi:
- dla owoców miękkich (truskawki, maliny) 20 - 30 minut;
- dla owoców półtwardych (czarna porzeczka, borówka) 30 - 40 minut;
- dla owoców twardych (jabłka, gruszki) - 45 - 60 minut;
Po około 15 minutach od chwili zagotowania się wody otwiera się kranik spustowy a gromadzący się sok można zlewać wężykiem bezpośrednio do butelek lub słoików. Zaraz po ich napełnieniu należy je zakapslować lub zamknąć nakrętkami typu twist-off. Wypełnione sokiem butelki (słoiki) zakryte kapslami lub nakrętkami, wstawia się do garnka z wodą i pasteryzuje w ciągu 30 minut (licząc od momentu zagotowania się wody).
Do mycia elementów sokownika należy używać dostępnych środków do mycia naczyń, unikając jednak ostrych szczoteczek, gąbek lub proszków mogących rysować naczynia.
|
|
|
|
|
|
|
Na towar udzielamy roczną gwarancję
Wady ujawnione w okresie gwarancji usuwane będą bezpłatnie przez Sprzedawcę, w możliwe jak najkrótszym terminie, nie przekraczającym 14 dni, licząc od daty pierwszego dnia roboczego następującego po dniu przyjęcia sprzętu do naprawy.
Reklamowany towar, wraz z opisem usterki oraz swoimi danymi, należy przesłać na adres naszej Firmy:
e-SZOP PHU ul. ŻEROMSKIEGO 5/8, 26-600 RADOM
My, reprezentując interesy Klienta, pośredniczymy w realizacji praw gwarancyjnych.
|
|
|
Sprzedażą wysyłkową zajmujemy się od 2005 roku. Kupując u nas, kupujesz u doświadczonego sprzedawcy. Możesz by pewny profesjonalnej i szybkiej realizacji zamówienia.
|
|
Towar wysyłamy po zaksięgowaniu wpłaty lub otrzymaniu dyspozycji wysłania za pobraniem. Jeżeli nie wyślemy go w ciągu 24 godzin (tylko dni robocze) - zwrócimy koszty wysyłki!
|
|
Zamówienia złożone i opłacone do godziny 14:00 zostaną wysłane jeszcze tego samego dnia. Zamówienia złożone po tej godzinie wyślemy najpóźniej następnego dnia. Oczywiście dotyczy to tylko dni roboczych.
|
|
Tylko u nas, o wysłaniu do Ciebie paczki, poinformujemy Cię także za pomocą wiadomości SMS.
|
|
|
|