W książce omówiono: pieczywo, ciasta; konfitury, galaretki i soki; leguminy i kremy; przystawki; drób; ryby; dziczyzna; zupy i dodatki do zup; potrawy mięsne; jarzyny; potrawy z mąki, kaszy i jaj; potrawy z jarzyn, ziemniaków i grzybów; konserwy z jarzyn i grzybów; wódka, wino, piwo i inne napoje. Polecam!!!
Brak okładki, stan db-/dst+. Przybrudzenia, przygięcia i naddarcia niektórych stron. Ślad po płynie na niektórych stronach. Naddarcie na kilku stronach. Kilka stron luźnych. Wyd. Krakowskie Towarzystwo Wydawnicze, Kraków 1948. 422 strony.
ZOBACZ TAKŻE INNE MOJE AUKCJE NA KONCIE exlibris58 oraz ef58 !!!
Koszt wysyłki wynosi 9 zł.( Jeżeli ktoś życzy sobie wysyłkę priorytetową, cena takiej wysyłki wynosi 10 zł). Zwycięzcę licytacji proszę o dodanie tej kwoty do ceny wylicytowanej. Pozwoli to na bardziej sprawną finalizację transakcji. W razie zwycięstwa w dwóch lub więcej aukcjach, bądź też wysyłki za granicę - cena kosztów przesyłki może ulec zmianie; w takim wypadku po zakończonych aukcjach wysyłam zwycięzcy zawiadomienie o ostatecznym koszcie wysyłki. Konto do dokonania wpłaty będzie podane w zawiadomieniu Allegro o wygraniu transakcji, ale jest także dostępne na stronie "o mnie", z którą proszę o zapoznanie się. Dziękuję.