T
REWELACYJNA PANIERKA
ZAJMUJEMY SIĘ SPRZEDAŻĄ STACJONARNIE I INTERNETOWO PRZYPRAW, NASZEJ PRODUKCJI PANIERKI, MIESZANEK ZIOŁOWYCH, MAKARONÓW,BAKALII, FASOLI I WARZYW SUSZONYCH DLA KLIENTÓW INDYWIDUALNYCH, HURTOWYCH A PRZEDE WSZYSTKIM GASTRONOMII .
WSPÓŁPRACUJEMY Z NAJLEPSZYMI DOSTAWCAMI ABY NASZE PRODUKTY BYŁY ZAWSZE ŚWIEŻE, ODPOWIEDNIO PRZECHOWANE,DOBREJ JAKOŚCI!!
ZAPRASZAMY DO ZAKUPU NASZEJ PANIERKI!!
ABSOLUTNA NOWOŚĆ!!HIT!!!
SUPER CENA 6,90 za 1 kg
IDEALNA I NIEZASTĄPIONA W KAŻDEJ KUCHNI I KAŻDEGO RODZAJU GASTRONOMII (znana i używana przez kucharzy w najlepszych restauracjach)
SPRÓBUJ !! a nigdy nie użyjesz już zwykłej bułki tartej!!
![](http://images62.fotosik.pl/905/e695f42dfa07ccdbmed.jpg)
ZASTOSOWANIE:
-PANIERKA TRADYCYJNA (np.kotlet schabowy)
-PANIERKA PARYSKA (np.kotlet po parysku)
-PANIERKA PIWNA(np.warzywa w cieście piwnym)
-PANIERY SMAKOWE -ZIOŁOWE I PIKANTNE
-KLUSKI,KNEDLE,GNOCCHI,POSYPKI,KRUSZONKI,MUFINKI,SUFLETY,CIASTA,SOSY,ZUPY
-MIELONE MIĘSA typu kebab, KOTLETY MIELONE, KLOPSY, TARTY MIĘSNE I WARZYWNE..itp
ZALETY:
-wysoka jakość-niska wilgotność-wysoka wydajność
-bez skórki (sam środek pszennego pieczywa)
-bez dodatku cukru lub chleba (nie przypala się )
-neutralny smak, jasny kolor
-100% NATURALNA!!
-drobno mielona 30%-efekt dokładnego zamknięcia przyprawy
-grubo mielona 70%-efekt chrupkości
SUPER CENA!! 6,90 ZŁ
do każdego zakupu dodajemy przykładowe przepisy na zastosowanie panierki
![](http://images63.fotosik.pl/903/5e7bdac35d6c6611med.jpg)
![](http://images61.fotosik.pl/903/b56e058a58f9efe8med.jpg)
Przedsięwzięcie nasze powstało w roku 2002, od tamtej pory nasze kompetencje koncentrują się w obszarze kreowania i wdrażania produktów do gastronomicznych sieci handlowych (HoReCa)..
Naszą misją jest skutecznie i konsekwentnie pomagać naszym klientom czerpać zyski ze sprzedaży wykreowanych przez nas produktów.
Obecnie z ogromnym sukcesem wdrażamy do sprzedaży stworzony przez nas produkt, jakim jest panierka gastronomiczna.
![](http://images63.fotosik.pl/903/bf6d219b55<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>529med.jpg)
CO TO JEST?
„Panierka Gastronomiczna ” to produkt w pełni naturalny, pozyskany dzięki nowoczesnej technologii polegającej na przerobie wyłącznie środkowej części pszennego pieczywa. Na uwagę zasługuje fakt, że udział skórki w panierce to zaledwie 2%, tym samym skład panierki zachowuje optymalne proporcje.
Poprzez idealny „film” należy rozumieć specyficzny sposób zachowania się „Panierki Gastronomicznej ” w trakcie obróbki produktów. Polega on na idealnym przyleganiu panierki do wybranych potraw, który można porównać do efektów osiąganych z użyciem mąki. Ścisłe przyleganie panierki powoduje idealne zamknięcie „porów” smażonej potrawy przy jednoczesnym zachowaniu jej wyjątkowej chrupkości. Ponadto panierka podczas obróbki termicznej z uwagi na swą jednolitą barwę 1- go stopnia, zachowuje jednolity tzw. „Efekt Maillarda”.
Ze względu na swoją wyjątkową jakość, na którą składa się sam środek pszennego pieczywa bez wszelkiego rodzaju żeli towarzyszących w tzw. „Związkach Maillarda” (skórka), wyjątkowo trudno rozpuszczalnych w wodzie, „Panierka Gastronomiczna ” idealnie łączy się z mlekiem oraz różnego rodzaju wywarami, tworząc jednolitą, aksamitna masę. Tak przygotowana masa stanowi idealne uzupełnienie farszów, wypełniaczy a także wszelkich zagęszczaczy do zup i sosów.
„Panierka Gastronomiczna ” rekomendowana jest jako najlepszy produkt do panierowania, zagęszczania oraz wypełniania.
DO KAŻDEGO ZAKUPU PRZYKŁADOWE PRZEPISY Z ZASTOSOWANIEM NASZEJ PANIERKI GRATIS (wysłane w paczce)
tu jeden przykładowy przepis
FILET ŁOSOSIA Z KRUSZONKĄ ZIOŁOWĄ Z NAGETSAMI SZPINAKOWYMI I SAŁATKĄ ORIENTALNĄ
Łososia nacieramy solą i pieprzem, polewamy odrobiną oliwy ziołowej i marynujemy ok. 1h
Kruszonkę robimy z PANIERKI GASTRONOMICZNEJ mieszając ją z posiekanymi, świeżymi ziołami (estragon, pietruszka, szałwia, oregano) z masłem, oliwą ziołową solą i pieprzem.
Łososia delikatnie obsmażamy i posypujemy sporą ilością kruszonki następnie wstawiamy rybę do pieca na ok. 5-6 min w temp 200-220 oC.
Serwujemy z nagetsami szpinakowymi i mieszanką sałat skropionych sokiem z cytryny.
![](http://images64.fotosik.pl/909/9e7d051122e84f0dmed.jpg)
ZAPRASZAMY DO WSPÓŁPRACY HURTOWEJ ORAZ BARY, RESTAURACJE, CATERING, PRODUCENTÓW POTRAW ITP