Novi Gianduja to przepyszna czekolada orzechowa. Jest to klasyczna czekolada Gianduja.
Gianduiotto - rodzaj czekolady typowy dla Piemontu. Są to praliny produkowane w Turynie. Wynalazł je Caffarel, najbardziej znany piemoncki cukiernik. Mają formę odwróconej łodzi i są zawinięte w złotą lub srebrną folię.
Skład : cukier, orzechy, masa kakaowa, masło kakaowe, pełne mleko w proszku, emulgator, aromaty. Kakao 31%, minimum w czekoladzie Gianduja.
PRODUKT BEZGLUTENOWY
Proponujemy produkty przeznaczone na rynek włoski, sprowadzane bezpośrednio do Polski przez Toscana s.c. Produkty oferowane na naszych aukcjach znajdują idealne zastosowanie w wielu oryginalnych, włoskich przepisach kulinarnych. Proponujemy państwu możliwość zastąpienia artykułów oferowanych przez sklepy sieciowe jako włoskie, a w rzeczywistości produkowane w Niemczech lub innych krajach, na 100% 'prodotto italiano' co pozwoli państwu na nowe doznania kulinarne, szacunek oraz zazdrość waszych gości.
Tylko w sklepie Wino Toskanii cała gama produktów delikatesowych z Włoch, od wina poprzez oliwy, wędliny, sery, makarony... aż po dolce (słodkie przysmaki). Wszystko świeże i prosto z Italli.