Marcin Tel. 606-[zasłonięte]-814 E-mail: [zasłonięte]@onet.pl Gadu-Gadu: 34[zasłonięte]275 INVEST-BANK S.A. Nr rachunku: 42 1680 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0460000 [zasłonięte] 115924
|
|
ULTRA VIRESS
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST REWELACYJNY PRODUKT PIERWSZY W EUROPIE NATURALNY ANTYBIOTYK WITALIZUJACY WZMACNIAJACY FIRMY GUARDIAN ULTRA VIRESS Ultra Viress to pierwszy w Europie naturalny antybiotyk pochodzenia roślinnego. Wzmacnia układ immunologiczny, działa bakteriobójczo, zmniejsza ryzyko przeziębienia i grypy. W przypadkach zachorowania wspomaga zwalczenie infekcji. Nie zawiera sztucznych konserwantów, barwników i azotanów. Produkt polecany przez portal medyczny TWÓJ LEKARZ Działanie ULTRA VIRESS to pierwszy w Europie naturalny antybiotyk pochodzenia roślinnego. Doskonale sprawdza się w przypadku "sezonowych infekcji", takich jak przeziębienie i grypa. Zastosowanie Stosuje się go w szerokiej profilaktyce antywirusowej (przy przeziębieniach, grypie, zapaleniu płuc, oskrzeli, bronchicie i astmie, obniża gorączkę). Usuwa szkodliwe związki. Niszczy grzyby, wirusy, bakterie z rodziny pierwotniaków. Działa jako środek zapobiegawczy przed stanami infekcyjnymi oraz alergicznymi. Pomaga oczyścić układ trawienny, żyły, wątrobę, nerki. Wzmacnia pracę mózgu, walczy ze szkodliwymi wolnymi rodnikami, chroni go przed sklerozą, udarem, paraliżem i przed miażdżycą. Powoduje spadek cukru i cholesterolu we krwi. Proponujemy go osobom, które chronią się i/lub walczą z rakiem. Preparat całkowicie naturalny posiadający w sobie naturalne składniki. Warzywa i owoce bogate są w witaminy A, C, E, H, K, PP oraz witaminy z grupy B. Zawiera około 20 biopierwiastków i pierwiastków takich jak: acylina, kwercetyna, kobalt, bor, miedź, molibden, chrom, żelazo, magnez, cynk, siarkę, fosfor, wapń, selen, rutynę, przeciwutleniacze, betacyjany, antycyjany oraz beta-glutaminy. Warzywa i owoce typu czarny bez, cebula, miód mają następujące właściwości: - aktywizują i wzmacniają układ odpornościowy; - są silnie dezynfekcyjno-bakteriobójcze; - dedoksydują szkodliwe związki; - niszczą wirusy, grzyby, bakterie z grupy pierwotniaków oraz wolne rodniki; - pomagają w leczeniu stanów zapalnych, stanów ropnych, górnych i dolnych dróg oddechowych, zapalenie ropne oskrzeli i płuc, anginy, ropnego zapalenia gardła, migdałów, krtani, zatok i kataru; - zwalczają infekcje dróg moczowych, a przy ropnym zapaleniu nerek niszczą bakterie i ułatwiają wydalanie wraz z moczem; - regenerują chorą wątrobę po przebytych chorobach takich, jak żółtaczka; oraz po chemioterapii. Oczyszczają po okresie zażywania dużej ilości leków, czy też alkoholu; - stabilizują poziom cukru we krwi oraz cholesterol; - wzmacniają układ krążenia, rozszerzają naczynia krwionośne; - zmniejszają ryzyko wystąpienia zawału i miażdżycy; - chronią komórki przed szkodliwym starzeniem mózgu, udarem, paraliżem oraz sklerozą; - pobudzają tworzenie krwinek; - obniżają gorączkę; - dodają siły i energii dzieciom, sportowcom, kobietom w ciąży, osobom w średnim, starszym i podeszłym wieku. USTRZEŻ SIĘ PRZED GRYPĄ! 1 łyżka produktu zmielonego na pył micelarny waży 15 g, ale ma wartość 150 g surowego produktu. Pojemność opakowania 500 gram Opis produkcji: LIOFILIZACJA - Podczas liofilizacji kryształki zamarzniętej wody wraz z azotanami i azotynami są usuwane z produktów poprzez sublimację (w próżni lód przechodzi bezpośrednio w parę z pominięciem stanu ciekłego. Dzięki temu, że produkt jest suszony ze stanu zamrożonego i w niskich temperaturach (-39,9 st.C) to nie ulegają degradacji jego najcenniejsze składniki i właściwości: witaminy, białka, składniki mineralne, zapach, smak, kolor. Taki produkt po zetknięciu z wodą odzyskuje właściwości pierwotne, zachowując strukturę komórkową.
MICELIZACJA - Jako że system transportu substancji w ciele "opiera się na wodzie", przyswajanie substancji rozpuszczalnychw tłuszczach jest utrudnione. Organizm z pomocą kwasu żółciowego, glicerydów i kwasów tłuszczowych buduje tzw. micele, do których dołączane są substancje rozpuszczalne w tłuszczach w celu ich wchłonięcia . Wskaźnik wchłonięcia jest tu dość niski (25 do 30%). Przy pomocy micelizacji substancji rozpuszczalnych w tłuszczach mogą zostać wytworzone najmniejsze micele,które w większych ilościach i łatwiej dostarczają organizmowi witaminy rozpuszczalne w tłuszczach. W porównaniu z tabletkami, witaminy zmicelizowane wchłaniają się 5-cio krotnie efektywniej. Światowa technologia NTCa (Nutrient Transport Concept) - tzn. najwyższa efektywność transportu substancji odżywczych gwarantującą ich optymalne wchłanianie i wykorzystanie przez organizm. Jednym z czynników NTCa jest micelizacja, czyli rozdrobnienie substancji rozpuszczalnych jedynie w tłuszczach do postaci łatwo przyswajalnej przez środowisko wodne organizmu. Micelizacja gwarantuje przyswajalność witamin A, D, E, K, Betakarotenu, Koenzymu Q10, kwasu tłuszczowego Omega 3 i Flawonoidu na poziomie bliskim 100% (dla porównania te same witaminy w postaci niezmicelizowanej przyswajają się maksymalnie w 25%). UWAGA! POJAWIŁY SIĘ NA RYNKU PODRÓBKI BEZ BADAŃ , NIE DAJ SIĘ OSZUKAĆ KUPUJ U ZAUFANEGO I SPRAWDZONEGO DYSTRYBUTORA Świadectwo badań: NR ZL/13440/2007 TYLKO TERAZ PRZY PŁATNOŚCI PRZELEWEM TRANSPORT GRATIS! ZOSTAŃ STAŁYM KLIENTEM I KUPUJ TANIEJ! KUP SWOIM BLISKIM NATURALNE WITAMINY!
Cena: 140zł
KONIECZNIE OBEJRZYJ CAŁĄ OFERTĘ PRODUKTÓW DOSTĘPNĄ NA POZOSTAŁYCH AUKCJACH!
|