Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Nikki Duffy Herbs River Cottage Handbook No.10 (Ri

04-02-2015, 2:29
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 94.99 zł     
Użytkownik linguashop_pl
numer aukcji: 4963356899
Miejscowość Gryfino
Wyświetleń: 1   
Koniec: 04-02-2015 02:18:52

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Kondycja: bez śladów używania
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Nikki Duffy Herbs River Cottage Handbook No.10 (River Cottage Handbooks) 94.99 zł

  • Typ Okładki: Twarda oprawa
  • Wydawnictwo: Bloomsbury Publishing
  • Autor: Nikki Duffy
  • Język książki: Angielski
  • Rozmiar: 13.7 x 20.6 cm
  • Ilość stron: 256
  • Data premiery: 2[zasłonięte]012-03

Opis:
Herbs are the most liberating and confidence-boosting of ingredients: grow some and you feel like a proper gardener, bring some into the kitchen and you feel like a proper cook. They allow you to experiment and bring individuality to your cooking while, at the same time, anchoring you in sound culinary tradition because herbs are often responsible for those key flavours that 'make' a dish. Not only that but they are a step on the road to a more self-sufficient, homegrown, organic way of eating. In the first part of the book, Nikki explains how to get the most from herbs. She outlines the basic choosing, picking and using guidelines. The second part is a catalogue of herbs, each with grow-your-own notes, flavour descriptions and mini-recipes. Among the forty herbs that Nikki describes are basil, bay, bergamot, chives, coriander, dill, fennel, horseradish, hyssop, marigold, marjoram, mint, parsley, perilla, rocket, rosemary, sage, scented geranium, tarragon, thyme, wild garlic and winter savory. Following this are over fifty wonderful and adaptable recipes for everything from herb-scented cakes and biscuits to soups, stuffings and tarts, where more than one herb is, or can be, used. With an introduction by Hugh Fearnley-Whittingstall and full-colour photographs, Herbs is a must-have book for every kitchen.

Do każdego produktu dołączamy paragon, na życzenie faktura VAT.
Pozycja dostępna w magazynie zewnętrznym

Termin wysylki

od 8 do 14 dni roboczych

 

Zdjęcie poglądowe, okładki mogą się różnić.


140[zasłonięte]8838

Paczkomaty 9,99zł

Poczta paczka 17,99zł

Kurier 17,99zł

BZ WBK

18 1090 [zasłonięte] 1[zasłonięte]4920001 [zasłonięte] 008853

 


791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434
791-[zasłonięte]-434

Eldimar - Łukasz Martyniak

Ul. Iwaszkiewicza 4/2

74-101 Gryfino

PON - PTK 10:00 16:00

SOBOTA Wolne


[zasłonięte]24859
CHWILOWO BRAK
Zakupując książki na aukcji akceptujesz regulamin - całość dostępny na stronie O MNIE

 

Zobacz nasze pozostałe aukcje:

KomentarzePanelealle

Strona "o mnie"Wszystkie aukcje

panele ebay