Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NEW TASTE OF CHOCOLATE Maricel Presilla

18-02-2014, 8:27
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 999.99 zł     
Użytkownik bookstreet
numer aukcji: 3898261937
Miejscowość Kalisz
Zostało sztuk: 10    Wyświetleń: 2   
Koniec: 18-02-2014 08:28:08

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Okładka: twarda
Rok wydania (xxxx): 2010
Kondycja: bez śladów używania
Język: angielski
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02211, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93376, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00895, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34277, 978<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35137, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>02211, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>93376, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>00895, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>34277, 978-<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span><span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>35137

 
 
 
 
TEL: 607-[zasłonięte]-671
GG: [zasłonięte]16851
EMAIL: [zasłonięte]@bookstreet.pl

 

Kupując kilka książek za wysyłkę płacisz tylko raz! 

Do realizacji zamówienia przystępujemy po otrzymaniu zapłaty za towar lub wybraniu opcji przesyłki za pobraniem. Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych, nie ma możliwości szybszej realizacji.
Wystawiamy faktury VAT.

 

Paczkomaty InPost

 
 

New Taste of Chocolate: A Cultural and Natural History of Cacao with Recipes

NEW TASTE OF CHOCOLATE Maricel Presilla

 

 

PRODUCT DETAILS:
Author: Maricel Presilla
Language: English
Publisher: Ten Speed Press
Publication Date: 20 Jan 2010
Dimensions: 2.2 x 20.6 x 25.6 cm
Format: Hardcover
Pages: 256
Condition: NEW
Product_ID: 15DAAD950X

 

 

More than two hundred years ago, the great Swedish botanist Carolus Linnaeus christened the cacao tree Theobroma cacao, “food-of-the-gods cacao.” Truly, chocolate is the closest thing we mortals have to ambrosia. But not all chocolate is created equal, a fact we instinctively know when we bite into an exceptional piece of chocolate. What qualities set artisanal chocolate apart from mass-marketed brands? How does chocolate impact our health? How will the rising popularity of microbatch chocolate affect the industry? To find out, The New Taste of Chocolate, Revised takes us on a journey beginning with Maya and Aztec chocolate rituals, followed by exploring the significance of cacao through the ages, up through groundbreaking contemporary genetic discoveries.
 
Going far beyond the scope of anything currently written about chocolate, this definitive illustrated reference has been revised and expanded to immerse chocolate lovers in the rich history and science of the cacao bean. Celebrated author, scholar, and chocolate expert Maricel E. Presilla introduces us to the broad array of cacao cultivars, meticulously covering the latest research, then explores the art of cacao farming and the people who dedicate their lives to cultivating the precious cacao pods. She also elucidates the harvesting, fermenting, and drying practices that create subtle distinctions in the tastes of particular strains of cacao. From the burnished reds and shocking yellows of the cacao fruits to the deep mahoganies and milky tans of the finished product, we follow cacao from bean to bar, each incarnation as luscious as the next.
 
More than just a cultural and natural history of our most coveted indulgence, The New Taste of Chocolate, Revised includes a new collection of Maricel Presilla’s savory recipes plus sweet contributions from internationally renowned pastry chefs and chocolatiers. Presilla dissects buzzwords such as single origin and estate grown, illuminates chocolate trends gaining traction with manufacturers and connoisseurs, and predicts what the future holds for chocolate as a globally celebrated delicacy. With stunning new full color photography and rare archival prints throughout, this comprehensive and gorgeous book will help chocoholics cultivate an appreciation for the infinite subtleties of their favorite culinary delight.

 

 

 

Książki wysyłamy w ciągu 5-7 dni roboczych.

 

 

 CHOCOLATE NATIONS Orla Ryan

 CHOCOLATE UNWRAPPED Sarah Jane Evans

 GRAN COCINA LATINA: THE FOOD OF LATIN AMERICA