Australian Bitter
Piwo klasy Premium Bitter cieszy się ogromną popularnością i uznaniem w Austrii. Pwstaje z udzialłem specjalnie wyselekcjonowanych drożdży nadających piwu w połączeniem z chmielem charakterystyczny smak i aromat. Majasną barwę i goryczkowe wykończenie.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Australian Pale Ale
Wyjątkowo mocne, pełne piwo o oryginalnym, silnym aromacie chmielu. Polecane koneserom. Posiada wszystkie cechy prawdziwego angielskiegio piwa typu ALE
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Dark Ale
Piwo z rodziny ciemnych. Produkowane z najwyższej jakości, selekcjonowanego, prażonego słodu wytwarzanego z najlepszych odmian południowo-australijskiego jęczmienia. Właściwy dobór palonego słodu i tasmańskiego chmielu zapewnia pełny, czysty smak. Mniejsze stężenie palonego słodu niż w przypadku piwa Stout nadaje mu lżejszy smak i rubinowy kolor.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Canadian Blonde
Tradycyjne kanadyjskie jasne piwo o słomkowym odcieniu i delikatnym orzeźwiającym smaku. Charakteryzuje się pełnym, lekkim smakiem z wyczuwalną nutą goryczki.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Draught
Piwo jasne o pełnym smaku, lekko gorzkie. Posiada wspaniały aromat o posmaku charakterystycznym dla piw typu "bitter". Słynie z dobrej pienistości i jasnego koloru. Określane często jako "Gorzki Łyk".
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
English
Piwo wzorowane na tradycyjnej angielskiej recepturze. English Bitter jest bogatsze w słód niż inne piwa, posiada dodatek aromatycznego chmielu. Charakteryzuje się brązowo-miedzianą barwą, kremowo-białą pianą oraz słynie z silnego orzeźwiającego smaku i aromatu. Piwo to jest bardzo popularne wśród tych, którzy doceniają goryczkę i tradycyjny rubinowy kolor piwa.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
|
Ginger
Tradycyjne piwo imbirowe z nutą przypraw i piękną białą, długo utrzymującą się pianą, wyrazisty smak zaspokoi najgłębsze pragnienia.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to ok 4 %.
Możliwe jest otrzymanie piwa bezalkoholowego
|
Heritage
Wyjątkowo jasne, pełne piwo o oryginalnym , naturalnym aromacie chimelu. Gęsta piana oraz posmak goryczki zadowoli wszystkich koneserów piwa. Idealne do warzenia w warunkach domowych.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
|
India
Pełne wytrawne, ciemne piwo, o nucie kawowo – czekoladowej, delikatnym aromacie lukrecji i wytrawnym wykończeniu. Charakteryzuje się trwałą, jasno – brązową pianą.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Irish
Wspaniałe, mocno nachmielone piwo, stworzone przez Anglików w Indiach w 1832 roku z tęsknoty za tradycyjnym, angielskim piwem typu ALE.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%
|
Lager
Tradycyjne australijskie jasne piwo o złocisto-słomkowym odcieniu. Produkowane z najwyższej jakości australijskiego jęczmienia i tasmańskiego chmielu. Piwo jasne pełne o lekkim, orzeźwiającym smaku.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Pilsener
Czeskie, znane na całym świecie, wspaniałe piwo, warzone w czeskim Pilsnie. Wyrazisty aromat chmielu, lekko wytrawne, orzeźwiające piwo o jasno – złotej barwie. Doskonałe na upalne dni.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Stout
Koncentat jest przykładem wspaniałego, pełnego, wytrawnego, mocnego i ciemnego piwa. Zawiera wysoki procent palonego słodu w stosunku do słodu czystego. Słód prażony jest według specjalnej receptury. Charakteryzuje się bardzo trwałą, gęstą pianą.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Realale
Prawdziwe jęczmienne piwo w smaku i kolorze. Słynie z trwałej piany. Posiada delikatny, pełny smak z owocową nutą, wzbogacony lekką goryczką.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|
Traditional
Piwo jak przystało na klasę Premium warzone z wyselekcjonowanych odmian chmielu i słodu jęczmiennego z udziałem najwyższej jakości drożdży, gwarantuje uzyskanie pełni aromatu i goryczki chmielu. Charakteryzuje się jasną barwą i mocnym smakiem.
Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%.
|