Australian Bitter Piwo klasy Premium Bitter cieszy się ogromną popularnością i uznaniem w Austrii. Pwstaje z udzialłem specjalnie wyselekcjonowanych drożdży nadających piwu w połączeniem z chmielem charakterystyczny smak i aromat. Majasną barwę i goryczkowe wykończenie. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. | Australian Pale Ale Wyjątkowo mocne, pełne piwo o oryginalnym, silnym aromacie chmielu. Polecane koneserom. Posiada wszystkie cechy prawdziwego angielskiegio piwa typu ALE Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |
Dark Ale Piwo z rodziny ciemnych. Produkowane z najwyższej jakości, selekcjonowanego, prażonego słodu wytwarzanego z najlepszych odmian południowo-australijskiego jęczmienia. Właściwy dobór palonego słodu i tasmańskiego chmielu zapewnia pełny, czysty smak. Mniejsze stężenie palonego słodu niż w przypadku piwa Stout nadaje mu lżejszy smak i rubinowy kolor. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. | Canadian Blonde Tradycyjne kanadyjskie jasne piwo o słomkowym odcieniu i delikatnym orzeźwiającym smaku. Charakteryzuje się pełnym, lekkim smakiem z wyczuwalną nutą goryczki. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |
Draught Piwo jasne o pełnym smaku, lekko gorzkie. Posiada wspaniały aromat o posmaku charakterystycznym dla piw typu "bitter". Słynie z dobrej pienistości i jasnego koloru. Określane często jako "Gorzki Łyk". Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. | English Piwo wzorowane na tradycyjnej angielskiej recepturze. English Bitter jest bogatsze w słód niż inne piwa, posiada dodatek aromatycznego chmielu. Charakteryzuje się brązowo-miedzianą barwą, kremowo-białą pianą oraz słynie z silnego orzeźwiającego smaku i aromatu. Piwo to jest bardzo popularne wśród tych, którzy doceniają goryczkę i tradycyjny rubinowy kolor piwa. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |
Ginger Tradycyjne piwo imbirowe z nutą przypraw i piękną białą, długo utrzymującą się pianą, wyrazisty smak zaspokoi najgłębsze pragnienia. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to ok 4 %. Możliwe jest otrzymanie piwa bezalkoholowego | Heritage Wyjątkowo jasne, pełne piwo o oryginalnym , naturalnym aromacie chimelu. Gęsta piana oraz posmak goryczki zadowoli wszystkich koneserów piwa. Idealne do warzenia w warunkach domowych. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |
India Pełne wytrawne, ciemne piwo, o nucie kawowo – czekoladowej, delikatnym aromacie lukrecji i wytrawnym wykończeniu. Charakteryzuje się trwałą, jasno – brązową pianą. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. | Irish Wspaniałe, mocno nachmielone piwo, stworzone przez Anglików w Indiach w 1832 roku z tęsknoty za tradycyjnym, angielskim piwem typu ALE. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2% |
Lager Tradycyjne australijskie jasne piwo o złocisto-słomkowym odcieniu. Produkowane z najwyższej jakości australijskiego jęczmienia i tasmańskiego chmielu. Piwo jasne pełne o lekkim, orzeźwiającym smaku. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. | Pilsener Czeskie, znane na całym świecie, wspaniałe piwo, warzone w czeskim Pilsnie. Wyrazisty aromat chmielu, lekko wytrawne, orzeźwiające piwo o jasno – złotej barwie. Doskonałe na upalne dni. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |
Stout Koncentat jest przykładem wspaniałego, pełnego, wytrawnego, mocnego i ciemnego piwa. Zawiera wysoki procent palonego słodu w stosunku do słodu czystego. Słód prażony jest według specjalnej receptury. Charakteryzuje się bardzo trwałą, gęstą pianą. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. | Realale Prawdziwe jęczmienne piwo w smaku i kolorze. Słynie z trwałej piany. Posiada delikatny, pełny smak z owocową nutą, wzbogacony lekką goryczką. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |
Traditional Piwo jak przystało na klasę Premium warzone z wyselekcjonowanych odmian chmielu i słodu jęczmiennego z udziałem najwyższej jakości drożdży, gwarantuje uzyskanie pełni aromatu i goryczki chmielu. Charakteryzuje się jasną barwą i mocnym smakiem. Maksymalne stężenie alkoholu, jakie możemy uzyskać w piwie to 5,2%. |