|
P.P.H.U. "OGROD" s.c. 19-200 Grajewo ul. Kolejowa 6 NIP 719[zasłonięte]151-26 tel. 86 [zasłonięte] 52 fax 86 [zasłonięte] 50 tel. kom. 505 [zasłonięte] 667 e-mail: [zasłonięte]@wp.pl |
1. Wpłata na konto bankowe 51 2030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0451000 [zasłonięte] 022350 2. Płace z Allegro 3. Płatność kurierowi w momencie odbioru przesyłki.
|
Paczki wysyłamy Pocztą Polska oraz firmą kurierska DPD Koszt wysyłki przedmiotu podany jest na kadej aukcji. Kupując na kilku moich aukcjach, za przesyłke płacisz tylko raz. Koszt przesyłki paczki mieszanej będzie ustalany indywidualnie (zależnie od rozmiaru i wagi) - cene podam w mailu. wysyłka w ciągu 3-24h* |
|
|
www.pnos.pl
Wszystkie nasiona są "świeże" termin ważności: 2013/2014 Na życzenie klienta wystawiamy paragon / F-Vat
|
NASIONA NA KIEŁKI rzeżucha - 30g 100g kiełków rzeżuchy zawiera około 60mg witaminy C,spore ilości witamin z grupy B,1,3mg witaminy PP,160mg soli potasu,36 mg wapnia oraz spore ilości siarki.Kiełki rzeżuchy obniżają poziom cukru we krwi,a zawarta w nich siarka pobudza apetyt. Domowym sposobem kiełki można wyprodukować w następujący sposób:nasiona należy dokładnie przepłukać,wsypać do czystego słoika w takich ilościach,aby przykrywały dno słoika i zalać na kilka godzin przegotowaną,letnia woda(można zostawić na noc).Następnie należy zlać wodę.Nasiona ponownie przepłukać, słoik nakryć gazą,obwiązać gumką i odstawić w ciepłe,nienasłonecznione miejsce.Przepłukiwać i zlewać wodę co najmniej dwa razy dziennie.Kiełki są gotowe do spożycia po 3-6 dniach. Przepis kulinarny Surówka z Rzeżuchą Składniki:szklanka kiełków rzeżuchy,kilka liści kapusty pekińskiej,puszka kukurydzy,czerwona papryka,świeży ogórek,150g żółtego sera,sos winegret. Wykonanie:Ser,ogórki i paprykę pokroić w kostkę.Kapustę cienko poszatkować.Wszystkie składniki wymieszać,polać sosem i odstawić na ok. godzinę.Przed podaniem udekorować kiełkami lub natką pietruszki.
Każdy produkt wystawiony na naszych aukcjach jest nowy (fabrycznie zapakowany).
ZAPRASZAMY NA NASZE POZOSTAŁE AUKCJE
|
|
|