Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NASIONA NA KIEŁKI PSZENICA 650N. NASIONA PSZENICY

07-03-2012, 18:00
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 2.10 zł     
Użytkownik fhukaktus_pl
numer aukcji: 2113375074
Miejscowość Głogów
Zostało sztuk: 8    Wyświetleń: 9   
Koniec: 11-03-2012 17:09:17
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha


e-mail: [zasłonięte]@fhukaktus.pl
PŁATNOŚĆ:
FHU "Kaktus"
51 8646 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0080008 [zasłonięte] 015804
(BS Głogów)


Poczta Polska:
przelew na konto
6zł do 350g - list polecony
12 zł (do 1 kg) - paczka pocztowa
14 zł (do 2 kg) - paczka pocztowa
Kurier:
przelew na konto
18 zł (do 2 kg)
20 zł (do 30 kg)
przesyłka za pobraniem
25 zł (do 2 kg)
27,5 zł (do 30 kg)


Proszę o zapoznanie się z regulaminem na stronie o mnie


NASIONA NA KIEŁKI PSZENICA/650SZT.

NASIONA NA KIEŁKI PSZENICA 650 NASION SMAK & ZDROWIE FLORALAND ŹRÓDŁO ZDROWIA I URODY PSZENICY

WSPOMAGAJĄ WZROST I REGENERACJĘ ORGANIZMU, ZWIĘKSZAJĄ ODPORNOŚĆ NA PRZEZIĘBIENIA, POPRAWIAJĄ STAN SKÓRY, PAZNOKCI I WŁOSÓW, DOSTARCZAJĄ BIOTYNY. DZIAŁAJĄ WZMACNIAJĄCO, POPRAWIAJĄ SAMOPOCZUCIE.

Zalety

Kiełki są lekkostrawnym, bogatym źródłem witamin, makro- i mikroelementów. Składniki zawarte w kiełkach są bardzo dobrze przyswajalne przez organizm, a ich stężenie jest wielokrotnie wyższe niż w nasionach czy całych roślinach. Łagodzą skutki stresu i opóźniają starzenie się komórek, obniżają poziom cholesterolu oraz pomagają w regeneracji organizmu po chorobie. Kiełki pszenicy zawierają dużo witaminy E, zwanej witaminą młodości, witaminy C oraz żelaza, miedzi i selenu.

Zastosowanie

Kiełki pszenicy mają delikatny, lekko słodkawy smak. Można je dodawać do past twarogowych, stosować jako zieleninę do zup, dodatek do sałatek i surówek.

DOMOWA PRODUKCJA KIEŁKÓW

wypłukane nasiona wsyp do czystego słoika – max. 1/5 wysokości

  • zalej przegotowaną, letnią wodą i przykryj słoik gazą
  • po 12 h wylej wodę nie zdejmując gazy
  • obwiąż słoik ściereczką, aby kiełkowały w ciemności i postaw w ciepłym miejscu
  • po 12 h zalej kiełki letnią, przegotowaną wodą,
  • po 10 minutach wylej wodę – powtarzaj ten zabieg 2 x dziennie, aż kiełki będą gotowe do spożycia.

KIEŁKI PSZENICY – po 3 – 4 dniach gotowe do spożycia.

W lodówce nie dłużej niż 1 tydzień.

Waga: 0,02 kg
Numer katalogowy: 590[zasłonięte][zasłonięte]28615

Zobacz inne moje aukcje (fhukaktus_pl):
Zobacz inne moje aukcje (fhukaktus_pl):
Zobacz inne moje aukcje (fhukaktus_pl):