Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NASIONA NA KIEŁKI MIESZANKA WZMACNIAJACA ORGANIZM

30-03-2015, 6:47
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1.95 zł      Najwyzsza cena licytacji: zł      Aktualna cena: 1.95 zł     
Użytkownik Kubulek_3
numer aukcji: 5134859337
Miejscowość Swarzędz
Kupiono sztuk: 4    Zostało sztuk: 996    Licytowało: 4    Wyświetleń: 35   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha





Nasiona kwiatów warzyw oraz sadzonki


Sprzedający

Strona "o mnie"
Inne moje aukcje
Moje Komentarze
Dodaj do ulubionych



Kontakt

Zadaj pytanie sprzedającemu

Telefon: 516[zasłonięte]544



Rachunek bankowy

Meritum BANK 71 1300 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0007656 [zasłonięte] 529801



Koszty przesyłki

List ekonomiczny 3zł
List polecony ekonomiczny 5zł
List polecony priorytetowy 6zł
Przesyłka kurierska 18zł


Kwiaty i warzywa dla twojego ogrodu

 

 

 

Witam na tej aukcji polecam

 

NASIONA NA KIEŁKI

 


MIESZANKA WZMACNIAJĄCA ORGANIZM


DUŻE OPAKOWANIE AŻ 30G

 

NOWOŚĆ !!

PROMOJA!!

TYLK0 1,95

Nasiona na kiełki - Mieszanka wzmacniająca organizm


 

 

 

Mieszanka składająca się z nasion

soi,

fasoli Mung i

fasoli Adzuki.

 

Polecana szczególnie w okresie jesienno-zimowym, ponieważ regularne spożywanie kiełków wyprodukowanych z tej mieszanki, uodparnia organizm przeciw infekcjom, dodaje energii oraz pomaga obniżyć poziom złego cholesterolu.

 

Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy: wypłukane nasiona zamoczyć na 3-6 godzin w ciepłej. przegotowanej wodzie, a następnie równomiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i dbać o jej systematyczne uzupełnianie i wymianę.

Kiełki można także produkować w słoiku: wypłukane nasiona wysypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą. Następnie wodę zlać, nasiona przpełukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie.

 

Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.


 


 

 

KIEŁKI ZAWIERAJĄ WIELE CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW.

ZWŁASZCZA ZIMA SA NIEZWYKLE CENIONE, PONIEWAŻ MOŻNA JE ŁATWO PRZYGOTOWAĆ I SPOŻYWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.

KIEŁKI  SMAKUJĄ WYBORNIE ZARÓWNO NA KANAPCE, JAK I JAKO DODATEK DO SAŁATEK I SURÓWEK, CZY DAŃ NA GORĄCO.



CZĘSTE SPOŻYWANIE KIEŁEK CHRONI PRZED NOWOTWORAMI  I WIRUSAMI, WZMACNIA RÓWNIEŻ SYSTEM ODPORNOŚCIOWY.

JEST TO PRZYDATNE ZWŁASZCZA W OKRESIE JESIENNO-ZIMOWYM, KIEDY ŁATWO ZŁAPAĆ PRZEZIĘBIENIE.



 




Dziękuje za zapoznanie się z moją ofertą