|
P.P.H.U. "OGROD" s.c. 19-200 Grajewo ul. Kolejowa 6 NIP 719[zasłonięte]151-26 tel. 86 [zasłonięte] 52 fax 86 [zasłonięte] 50 tel. kom. 505 [zasłonięte] 667 e-mail: [zasłonięte]@wp.pl |
1. Wpłata na konto bankowe 51 2030 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0451000 [zasłonięte] 022350 2. Płace z Allegro 3. Płatność kurierowi w momencie odbioru przesyłki.
|
Paczki wysyłamy Pocztą Polska oraz firmą kurierska DPD Koszt wysyłki przedmiotu podany jest na kadej aukcji. Kupując na kilku moich aukcjach, za przesyłke płacisz tylko raz. Koszt przesyłki paczki mieszanej będzie ustalany indywidualnie (zależnie od rozmiaru i wagi) - cene podam w mailu. wysyłka w ciągu 3-24h* |
|
|
www.pnos.pl
Wszystkie nasiona są "świeże" termin ważności: 2013/2014 Na życzenie klienta wystawiamy paragon / F-Vat
|
NASIONA NA KIEŁKI Mieszanka do kuchni chińskiej 70g NASIONA NA KIEŁKI Mieszanka do kuchni chińskiej Mieszanka nasion na kiełki: 40% fasola Mung, 30% soja, 30% soczewica NOWOŚĆ Domowa produkcja kiełków: Nasiona dokładnie przepłukać pod bieżącą wodą,wsypać do czystego słoika w takiej ilości,aby zakrywały całe dno i zalać przegotowaną,zimną wodą. Po kilku godzinach wodę zlać, a słoik z namoczonymi nasionami postawić w ciepłym miejscu, ale nie ma słońcu.Co najmniej dwa razy dziennie nasiona przepłukiwać wodą,a jej nadmiar zlewać, aby uniknąć pleśnienia. Po 3-4 dniach nasiona wykiełkują i są gotowe do spożycia. Przepis kulinarny Gulasz chiński z kiełkami Składniki:800g mięsa wołowego,duża główka białej kapusty,2-3 czerwone papryki,500g kiełków,0,3 l bulionu,10-15 łyżek sosu sojowego,olej,sól,pieprz. Wykonanie:Mięso pokroić w cienkie paseczki.Kapustę poszatkować,paprykę pociąć w drobne paski,por w krążki.Na rozgrzanym oleju usmażyć mięso,po czym zdjąć je z patelni.Na patelnię wsypać kapustę i dusić ją z bulionem na małym ogniu ok.15 min.Na 5 min. przed końcem dodać paprykę,por i kiełki.Dodać usmażone mięso,doprawić sosem i przyprawami.
Każdy produkt wystawiony na naszych aukcjach jest nowy (fabrycznie zapakowany).
ZAPRASZAMY NA NASZE POZOSTAŁE AUKCJE
|
|
|