Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NASIONA NA KIEŁKI MIESZANKA AZJATYCKA-PROMOCJA !!!

28-06-2015, 6:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 1.95 zł      Aktualna cena: 1.95 zł     
Użytkownik Kubulek_3
numer aukcji: 5134856724
Miejscowość Swarzędz
Kupiono sztuk: 21    Wyświetleń: 69   
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha





Nasiona kwiatów warzyw oraz sadzonki


Sprzedający

Strona "o mnie"
Inne moje aukcje
Moje Komentarze
Dodaj do ulubionych



Kontakt

Zadaj pytanie sprzedającemu

Telefon: 516[zasłonięte]544



Rachunek bankowy

Meritum BANK 71 1300 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0007656 [zasłonięte] 529801



Koszty przesyłki

List ekonomiczny 3zł
List polecony ekonomiczny 5zł
List polecony priorytetowy 6zł
Przesyłka kurierska 18zł


Kwiaty i warzywa dla twojego ogrodu

 

 

 

Witam na tej aukcji polecam

 

NASIONA NA KIEŁKI

 


MIESZANKA AZJATYCKA


DUŻE OPAKOWANIE AŻ 30G

 

NOWOŚĆ !!

PROMOJA!!

TYLK0 1,95

 

Nasiona na kiełki - Mieszanka azjatycka

 

 

 

Mieszanka zawiera nasiona: ciecierzycy,

fasoli Mung,

fasoli Adzuki oraz

soi.

Wyprodukowane z nich kiełki stanowią cenne źródło łatwo przyswajalnego wapnia, białka i wielu witamin. Produkcję kiełków najłatwiej prowadzić na kiełkownicy: wypłukane nasiona zamoczyć na 3-6 godzin w ciepłej, przegotowanej wodzie, a następnie równiemiernie rozłożyć na siatce naczynia na kiełki. Dodać wody do dolnego poziomu siatki i dbać o jej systematyczne uzupełnienie i wymianę.

 

Kiełki można także produkować w słoiku: wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin wodą. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nasłonecznionym miejscu. Kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie. Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.


 


 

 

KIEŁKI ZAWIERAJĄ WIELE CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW.

ZWŁASZCZA ZIMA SA NIEZWYKLE CENIONE, PONIEWAŻ MOŻNA JE ŁATWO PRZYGOTOWAĆ I SPOŻYWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.

KIEŁKI  SMAKUJĄ WYBORNIE ZARÓWNO NA KANAPCE, JAK I JAKO DODATEK DO SAŁATEK I SURÓWEK, CZY DAŃ NA GORĄCO.



CZĘSTE SPOŻYWANIE KIEŁEK CHRONI PRZED NOWOTWORAMI  I WIRUSAMI, WZMACNIA RÓWNIEŻ SYSTEM ODPORNOŚCIOWY.

JEST TO PRZYDATNE ZWŁASZCZA W OKRESIE JESIENNO-ZIMOWYM, KIEDY ŁATWO ZŁAPAĆ PRZEZIĘBIENIE.



 




Dziękuje za zapoznanie się z moją ofertą