|
Sprzedający
|
Strona "o mnie"
Inne moje aukcje
Moje Komentarze
Dodaj do ulubionych
|
|
Kontakt
|
Zadaj pytanie sprzedającemu
Telefon: 516[zasłonięte]544
|
|
Rachunek bankowy
|
Meritum BANK 71 1300 [zasłonięte] 0[zasłonięte]0007656 [zasłonięte] 529801
|
|
Koszty przesyłki
|
List ekonomiczny 3zł
List polecony ekonomiczny 5zł
List polecony priorytetowy 6zł
Przesyłka kurierska 18zł
|
|
|
Kwiaty i warzywa dla twojego ogrodu
|
Witam na tej aukcji polecam
NASIONA NA KIEŁKI
FASOLA ADZUKI
40G
NOWOŚĆ !!
PROMOJA!!
TYLK0 1,98
Fasola Adzuki powszechnie uprawiana jest w Japonii, Chinach i Korei. Jej kiełki stanowią bogate źródło składników mineralnych: wapnia, żelaza, magnezu, fosforu, miedzi, selenu i wielu witamin. Są szczególnie polecane przy chorobach trzustki i nerek. Najlepiej spożywać je w postaci surówek, sałatek, jako dodatek do kanapek.
Sposób produkcji kiełków i wypłukane nasiona wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie wodę zlać, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ustawić w ciepłym, nienasłonecznionym miejscu. kiełki przepłukiwać i zlewać wodę dwa razy dziennie. Po 4-5 dniach kiełki są gotowe do spożycia.
KIEŁKI ZAWIERAJĄ WIELE CENNYCH WITAMIN I MIKROELEMENTÓW.
ZWŁASZCZA ZIMA SA NIEZWYKLE CENIONE, PONIEWAŻ MOŻNA JE ŁATWO PRZYGOTOWAĆ I SPOŻYWAĆ NA WIELE SPOSOBÓW.
KIEŁKI SMAKUJĄ WYBORNIE ZARÓWNO NA KANAPCE, JAK I JAKO DODATEK DO SAŁATEK I SURÓWEK, CZY DAŃ NA GORĄCO.
CZĘSTE SPOŻYWANIE KIEŁEK CHRONI PRZED NOWOTWORAMI I WIRUSAMI, WZMACNIA RÓWNIEŻ SYSTEM ODPORNOŚCIOWY.
JEST TO PRZYDATNE ZWŁASZCZA W OKRESIE JESIENNO-ZIMOWYM, KIEDY ŁATWO ZŁAPAĆ PRZEZIĘBIENIE.
Dziękuje za zapoznanie się z moją ofertą
|