Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NASIONA na KIEŁKI fasola ADZUKI kiełkownica ZDROWE

18-01-2012, 3:09
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 1.99 zł     
Użytkownik plantare
numer aukcji: 2005046659
Miejscowość Poznań
Wyświetleń: 15   
Koniec: 17-01-2012 11:05:59
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Pozostajemy do Państwa dyspozycji:
od poniedziałku do piątku w godzinach od 9.00 - 17.00
zimą od 9.00 - 16.00

Odbiór osobisty:
Centrum Ogrodnicze WIK-TOR
Poznań-Szczepankowo
ul. Bodawska 1
tel. 532 [zasłonięte] 950
mail: [zasłonięte]@wik-tor.pl


Przy przedpłacie prosimy o wpłaty na poniższe konto:
PPU WIK-TOR Sp. z o.o.
ul. Janowska 19
61-321 Poznań
NEO BANK:
44 9068 [zasłonięte] 1[zasłonięte]0130000 [zasłonięte] 008287

Jesteśmy firmą dbającą o zadowolenie i satysfakcję Klienta. Sprzedajemy produkty najwyższej jakości. Gwarantujemy, że sprzedawany towar jest zawsze nowy i fabrycznie zapakowany. Z przyjemnością udzielimy Państwu wszelkich informacji na temat wystawianego produktu. Staramy się także, aby przesyłka znalazła się u Państwa w jak najkrótszym czasie.

W przypadku chęci otrzymania Faktury VAT prosimy o podanie w mailu wszystkich danych firmy wraz z numerem NIP i zaznaczeniem numeru aukcji i podaniem swego nicka.

Towar wysyłamy w ciągu 48h od daty zaksięgowania wpłaty na naszym koncie. W przypadku zakupów na kilku naszych aukcjach prosimy o wcześniejszy kontakt w celu wyceny kosztów przesyłki. Wysyłkę roślin realizujemy tylko poprzez współpracujące z nami firmy kurierskie i ze względu na czas dostawy odbywa się ona od poniedziałku do środy.

NASIONA NA KIEŁKI

 

FASOLA ADZUKI

                 Przedmiotem naszej aukcji jest 40 gramowa torebka nasion na kiełki FASOLI ADZUKI. Kiełki fasoli Adzuki stanowią bogate źródło składników mineralnych: wapnia, żelaza, magnezu, fosforu, miedzi i selenu i wielu witamin. Są szczególnie polecane przy chorobach  trzustki i nerek.Są doskonałym źródłem kwasu foliowego. Najlepiej spożywać je w postaci surówek, sałatek, jako dodatek do kanapek. W smaku kiełki są łagodne, podobne do fasoli mungo i mogą one być stosowane alternatywnie.

 

             Produkcja kiełków może być prowadzona przez cały rok, dzięki czemu każdego dnia możecie Państwo spożywać kiełki, które są źródłem cennych składników odżywczych dla naszego organizmu. Badania donoszą,iż regularne spożywanie kiełków przeciwdziała wielu schorzeniom, uruchamia system odpornościowy, uzupełnia niedobory witamin i składników mineralnych, a przede wszystkim działa antynowotworowo.

JEDNYM SŁOWEM KIEŁKI TO SAMO ZDROWIE!!!!

 

Sposób produkcji:
Po otwarciu opakowania, nasiona należy wypłukać, a następnie wsypać do czystego słoika i zalać na kilka godzin letnią, przegotowaną wodą. Następnie należy zlać wodę, nasiona przepłukać, nakryć słoik gazą, obwiązać i ostawić w ciepłym miejscu. Kiełki przepłukiwać  wodą dwa razy dziennie. Po 4-6 dniach kiełki gotowe są do spożycia.