NADZIEWARKA DO KIEŁBAS / 7 LITRÓW / ZE STALI SZLACHETNEJ
SPECYFIKACJA TECHNICZNA |
Model |
RCWF 7 |
Stan |
Nowy |
Pojemność: |
7 litrów |
Lejki: |
16mm, 22mm, 32mm i 38mm |
Wymiary (DxSxW) |
30 x 26,5 x 62 cm |
Waga |
9 kg |
Wymiary wysyłki (DxSxW) |
32 x 31 x 84 cm |
Waga wysyłki |
13,5 kg |
Nasze urządzenia posiadają Deklarację Zgodności potrzebną dla Sanepidu
Nadziewarka do kiełbas wyróżnia się konstrukcją ze stali szlachetnej, pionowym designem, prostym czyszczeniem i żywotnością. Ten model jest wyposażony w nowy system przekładni, który umożliwia użytkownikowi jeszcze prostszą obsługę ubijaka. Gwarantuje się w ten sposób szybkie i proste napełnianie.
Urządzenie nadaje się do użytku prywatnego i w restauracjach. Można dobrać cztery różne rodzaje rur ze stali szlachetnej, żeby nadziewać różne kiełbasy. Dociskanie i podnoszenie można wykonywać w dwóch różnych prędkościach.
Tłok napełniacza do kiełbasy wyposażony jest w wentyl odpowietrzający, znajdujący się w górnej części tłoka. Umożliwia on odprowadzenie z nadzienia zbędnego powietrza.
Obsługa:
1. Części należy starannie umyć przed kontaktem z produktami spożywczymi.
2. Założyć rękojeść na większy uchwyt przed korbą, przekręcić rękojeść w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara, żeby tłok wysunął się z cylindra.
3. Wyjąć cylinder i napełnić go masą. Założyć ponownie cylinder.
4. Zamocować rękojeść na uchwycie mniejszej korby. Przekręcić rękojeść w w kierunku zgodnym z ruchem wskazówek zegara, żeby tłok wysunął się do cylindra.
5. Przekręcić rękojeść do momentu wysunięcia napełnionej masy.
6. Ponownie wykonać krok 2.
Naprawa i konserwacja:
1. Po użyciu wyjąć cylinder i tłok i gruntownie umyć te części.
2. Obudowę osuszyć szmatką.
TEL: 69 [zasłonięte] 2222
E-MAIL: [zasłonięte]@investhoreca.pl
|