kolor produktu do wyboru
Opis programów :
Podstawowy – do chlebów białych oraz mieszanych, składających się głównie z mąki pszennej lub żytniej. Chleb ma zwartą konsystencję.
Francuski - Do chlebów lekkich, upieczonych z drobnej mąki, normalnie taki chleb jest puszsty i ma chrupiącą skórkę,
Razowy - do chlebów zrobionych z różnych rodzajów mąki, wymagający dłuższego ugniatania i wzrastania (m. razowa, żytnia)
Słodki - Do chleba z dodatkami np. sokami owocowymi, wiórkami kokosowymi, rodzynkami, suszonymi owocami, czekoladą itp
Super szybki - Szybki proces ugniatania, rośnięcia i pieczenia. Powstaje w ten sposób twardy chleb
Ciasto - Do przygotowania ciasta drożdżowego na bułeczki, pizze lub precle.
Ciasto na makaron - Do przygotowania ciasta na makaron
Maślanka - Co chlebów zrobionych na bazie maślanki lub jogurtu
Bezglutenowy - Do chlebów zrobionych z mąki bezglutenowej, lub mieszanek do pieczenia
Ciasto - Ugniatanie rośnięcie i pieczenie, na bazie sody spożywczej lub proszku do pieczenia
Pieczenie - Do dodatkowego pieczenia chleba, który jest zbyt lekki, lub niewystarczająco upieczony
Dżem - Do wyrobu dżemu