kontakt
Telefon: 124[zasłonięte]146 (czynny w godzinach pon.-piąt. 10-19)
e-mail: [zasłonięte]@o2.pl
regulamin
Po dokonaniu zakupu prosimy o potwierdzenie drogą mailową adresu wysyłki oraz formy płatności.
Zmiany adresu wysyłki należy dokonać w ciągu 24 godzin od momentu dokonania zakupu. Po tym czasie nie gwarantujemy wysyłki na zmieniony adres.
płatności
Płatność Allegro
Konto w mbanku
przesyłka
List polecony ekonomiczny - 8,00
List polecony priorytetowy - 9,00
Paczka ekonomiczna - 11,00
Paczka priorytetowa - 13,00
Płatność przy odbiorze (pobranie) - 16,00
Wysyłka zagraniczna - wymaga indywidualnego kontaktu w celu ustalenia kosztów wysyłki (kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Odbiór osobisty - 0zł
Księgarnia na Rogu,
ul.Basztowa 9,
Kraków (konieczny wcześniejszy kontakt mailowy bądź telefoniczny)
Przepisy Billa Grangera na potrawy, które możemy znaleźć w jego cenionych restauracjach.
Restaurator, autor książek, gospodarz kulinarnych programów telewizyjnych i opiekuńczy ojciec jest kucharzem samoukiem. Jego entuzjastyczne, radosne podejście do gotowania i doświadczenie życiowe zapewniły mu popularność, niegasnącą od wielu lat. W tej książce prezentuje 100 klasycznych przepisów na bułeczki śniadaniowe, owsiankę, naleśniki, rosół z makaronem, zupę z dyni, różne sałatki, spaghetti i sosy do nich, pieczone miesa i ryby, kruche ciasto, tartę cytrynową, zapiekane banany i wiele innych. Przypomina potrawy z dawnych lat, upraszcza techniki, eliminuje kłopotliwe składniki i nadaje swoim ulubionym daniom nowoczesny kształt.
"The Times" uznał za "najlepszą jajecznicę świata"
tę przygotowaną według przepisu Billa Grangera, a "The New York Times" nazwał go "mistrzem jajek z Sydney".
oprawa twarda
ISBN:978[zasłonięte][zasłonięte]75812
Ilość stron:256
Format: 19,5 x 25,5 cm