RĘCZNE NADZIEWARKI DO KIEŁBAS
PIONOWA,
NIERDZEWNA
NADZIEWARKA do KIEŁBAS
Cylinder o pojemności 13 litrów
Podana cena 3.333 zł. jest ceną brutto,
cena netto nadziewarki PV13 = 2.710 zł.
Dodatkowe informacje: tel. 505 [zasłonięte] 505
[zasłonięte]@gastrolux.pl
Referencja w nadziewarkach ręcznych!
Doświaczenie w produkcji od 1935 roku! Europejska nadziewarka sprzedawana na kilku kontynentach. model PV13 Profesjonalna, pionowa nadziewarka, przeznaczona do produkcji każdego rodzaju kiełbas (nie jest to „odwrócona” nadziewarka pozioma!) Wałki i koła zębate w solidnej (odlewanej z żeliwa) skrzyni przekładniowej Nadziewarka niezawodna i wyjątkowo trwała. Jakość wykonania i doskonała obróbka kół zębatych gwaranuje na długie lata płynną pracę i nadziewanie bez wysiłku każdej kiełbasy. Elementy wykonane ze stali nierdzewnej, zapewniają łatwe utrzymanie w czystości i zawsze nowy wygląd urządzenia. Dobrze dopasowany tłok z uszczelką i systemem odpowietrzającym, skutecznie zapobiega wypływaniu farszu podczas nadziewania. Bardzo solidna korba, odlewana ze stali nierdzewnej, wyszlifowana i wypolerowana, z dużym, wygodnym uchwytem (średnica 30 mm, dł. 120 mm) Obrotowy cylinder ułatwia szybkie napełnianie farszem bez potrzeby jego demontażu. Płaskie dno cylindra umożliwia również ustawienie cylindra na stole. Otwory w podstawie przygotowane do zamocowania nadziewarki do stołu roboczego. 3 różnej wielkości lejki nierdzewne (możliwość wyboru średnicy rurki: 12 - 14 - 20 - 32 - 40 mm) Dwie prędkości przekładni: * wolna - do nadziewania kiełbas * szybka - do powrotu tłoka Najlepszy sposób na zdrowe wędliny! Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet. Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów. To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt i trochę chęci! P R O M O C J A Do nadziewarki PV13 dołączymy GRATIS: - książkę z przepisami na kiełbasy własnego wyrobu, lub o wędzeniu mięsa i wędlin (144 str.)
Doświaczenie w produkcji od 1935 roku!
Europejska nadziewarka sprzedawana na kilku kontynentach.
model PV13
* wolna - do nadziewania kiełbas
* szybka - do powrotu tłoka
Najlepszy sposób na zdrowe wędliny!
Krucha i chuda kiełbasa, soczysta szynka, smakowity pasztet.
Zawsze świeże, pachnące, doprawione według własnego gustu, bez konserwantów.
To jest możliwe i wcale nietrudne. Wystarczy dobre mięso, podstawowy sprzęt i trochę chęci!
P R O M O C J A
Do nadziewarki PV13 dołączymy GRATIS:
- książkę z przepisami na kiełbasy własnego wyrobu, lub o wędzeniu mięsa i wędlin (144 str.)
Model
pojemność
cylindra
Wymiary nadziewarki
Wymiary cylindra
Waga
Wymiary opakowania
Wyposażenie standardowe
PV13 (pionowa)
13 litrów
400 x 260 x 725 mm
średn. 190 mm x wys. 460 mm
30 kg
410 x 320 x 725 mm
3 lejki INOX
W naszej ofercie na ALLEGRO proponujemy inne maszyny do produkcji kiełbas i wędlin:
WILKI do mielenia mięsa różnej wielkości
(tradycyjne i schładzające)
MIESZARKI farszu - poj. misy 60 i 100 litrów Niezawodne NADZIEWARKI HYDRAULICZNE poj. cyl. 15 - 25 - 40 litrów (gwarancja 2 lata!!) KUTRY masarskie z misą o poj. 15 - 30 litrów Dodatkowe informacje: tel. 505 [zasłonięte] 505 WYSTAWIAMY Fakturę VAT. Przy zamówieniu proszę podać dane do faktury oraz Nr NiP. Proszę podać adres dostawy, jeśli jest inny niż na fakturze. e-mail: [zasłonięte]@gastrolux.pl
MIESZARKI farszu - poj. misy 60 i 100 litrów
Niezawodne NADZIEWARKI HYDRAULICZNE
poj. cyl. 15 - 25 - 40 litrów (gwarancja 2 lata!!)
KUTRY masarskie z misą o poj. 15 - 30 litrów
WYSTAWIAMY Fakturę VAT.
Przy zamówieniu proszę podać dane do faktury oraz Nr NiP.
Proszę podać adres dostawy, jeśli jest inny niż na fakturze.
e-mail: [zasłonięte]@gastrolux.pl