Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

NADZIEWARKA DO KIEŁBASY 3KG MR11

21-01-2012, 21:45
Aukcja w czasie sprawdzania nie była zakończona.
Cena kup teraz: 229 zł     
Użytkownik sklepagdcompl
numer aukcji: 2014488954
Miejscowość Głogów
Wyświetleń: 29   
Koniec: 22-01-2012 10:09:35

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
Rodzaj: ręczna
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

 
E-mail Wyślij wiadomość
Tel. stac. 076 /[zasłonięte]835-86
Tel.kom. 513-[zasłonięte]-611
Gadu-Gadu gg[zasłonięte]45465

 
Moje komentarze
Inne aukcje
Dodaj do ulubionych
Strona "O mnie"

 
Numer 50 1020 [zasłonięte] 5[zasłonięte]5581108 [zasłonięte] 134003
Bank Inteligo

 
Wysyłka tylko za pośrednictwem kuriera:

Koszt wysyłki jest jeden niezależnie od ilości zakupionych przedmiotów.
Wpłata na konto: 12zł

Wysyłka za pobraniem: 19zł
 
Jeżeli koszt wysyłki na zakupiony przedmiot w opisie auckji lub cenniku wysyłki wynosi 0zł pozostałe przedmioty również są wysyłane gratis.
 
Czas realizacji zamówienia od 1-3 dni roboczych.


Na każdy zakupiony przedmiot wystawiamy paragon,lub również F-VAT proszę podać w taki przypadku po zakupie dane do faktury.

Przy odbiorze paczki, nalezy sprawdzić paczkę przy kurierze -wszystkie reklamacje "uszkodzenia i braki w towarze bez protokołu od kuriera nie bedą uwzględniane"



NADZIEWARKA DO KIEŁBASY 3KG MR11
 
NADZIEWARKA DO KIEŁBASY
  • Ręczna maszynka do kiełbasy renomowanej firmy Rossler
  • Wsad mięsny ok. 3kg
  • Korpus wykonany ze stali nierdzewnej.
  • Nadziewarka wyposażona w solidne mocowanie do blatu.
  • Nadziewarka idealna do domu czy gastronomii.
  • Umożliwia produkcję kiełbas, parówek, kabanosów itp...
  • W wyposażeniu znajdują się 3 lejki o średnicy 15mm / 19mm / 22mm
  • Wymiary: długość maksymalna: 52cm / długość cylindra: 32cm / średnica cylindra 11cm
 

Profejonalna ręczna nadziewarka o wielkości wsadu miesnęgo 3kg jest idealnym urządzeniem do napełniania farszem osłonek przy wyrobie wędlin, przeznaczonych dla gospodarstw domowych oraz małych masarni lub sklepów miesnych.

Nadziewarki umozliwają produkcję szerokiego asortymentu kiełbas, od kabanosów i parówek, do klasycznych kiełbas oraz salami w zależnośći od wielkości lejka uzytego do napełniania.

Korpus wykonany ze stopu stali, slimak stalowy, korba zeliwna, lejki z tworzywa.

Nadziewarka jest duża i solidna, skierowana do wyrobu większej ilości kiełbas, nie podlega korozji i jest łatwa w czyszczeniu.

Wygodne i stabilne mocowanie za pomocą zacisku do blatu.