Nadziewarka to w pełni profesjonalne, funkcjonalne urządzenie nadające się do robienia kiełbasy w masarniach, punktach gastronomicznych, które chcą oferowac swoim klientom wyroby własnej produkcji oraz w domach. Posiada najważniejsze dokumenty pozwalające na pracę z żywnością:- Świadectwo spełnienia wymagań zdrowotnych Sanepid - bez tego dokumentu użytkowanie podgrzewacza jest niezgodne z prawem i nakładane są dotkliwe kary pieniężne- Certyfikat CEUrządzenie gwarantuje wysoką wydajność pracy, posiada nowy system przekładni z dwoma prędkościami, co pozwala na przestawianie tłoka szybsze działanie oraz ponowne napełnienie.
Charakterystyka urządzenia:
- intuicyjna obsługa
- wysoka wydajność
- obudowa, tuba oraz lejki ze stali nierdzewnej
- solidne wykonanie
- 2 prędkości obrotów - wolny tryb pracy / szybkie cofanie tłoka
- odpowietrznik z regulacją w tłoku
- w zestawie 4 lejki o długości 19cm napełniające o rozmiarach: 16, 22, 32, 38 mm do każdego typu kiełbas
- wymiary urządzenia: 18,5 x 15,5 x 50 cm
- wymiary cylindra: dł.32cm a średnica 15cm
Całe urządzenie wykonane jest z estetycznej, stali nierdzewnej.
Spełnia wymogi Unii Europejskiej dotyczące higieny i pracy z żywnością.
Zawartość opakowania:
- Nadziewarka + 4 lejki
- Instrukcja po polsku
- Gwarancja 12 miesięcy
- Dokumentacja techniczno-ruchowa
- Deklaracja WE
- Dowód zakupu: paragon lub faktura vat