Zarówno nadziewarka pionowa jak i pozioma posiada nowy system przekładni z dwoma prędkościami, co pozwala użytkownikowi na przestawienie tłoka na szybsze działanie oraz łatwe ponowne napełnianie. Maszyna idealnie nadaje się do przygotowania kiełbasy, z powodzeniem można stosować ja w restauracjach i punktach gastronomicznych, które chcą oferować swym klientom kiełbasę własnej produkcji.
Opis urządzenia:
*Intuicyjna obsługa
*Wysoka wydajność
*Obudowa, tuba oraz lejki ze stali nierdzewnej
*Solidne wykonanie
*2 prędkości obrotów - wolny tryb pracy / szybkie cofanie tłoka
*Odpowietrznik z regulacją w tłoku
*W zestawie 4 lejki napełniające o rozmiarach: 16, 22, 32, 38 mm do każdego typu kiełbas
*Wymiary: 30 x 34 x 69 cm
*Waga: 12 KG
*Szybki i łatwy demontaż do mycia
*Łatwa w obsłudze, znakomita do domu i restauracji
*Cylinder i tłok mogą być łatwo usunięte dla wygodnego formowania i czyszczenia.
Wszystkie elementy nadziewarek mające bezpośredni kontakt z żywnością spełniają standardy higieny żywności
Nadziewarki wyposażone są w zestaw 4 lejków napełniających o różnych rozmiarach do każdego typu kiełbas.
Nadziewarki wyposażone są w przekładnie umożliwiające zmianę prędkości obrotów tłoka.
Gwarantuje to łatwiejsze i dokładniejsze napełnianie kiełbas (wolne obroty) i wyciągnięcie tłoka na koniec pracy (szybkie obroty).