Regulamin
Zwrotu towaru można dokonać w terminie 10 dni od daty otrzymania przesyłki, bez podania przyczyny, pod warunkiem, że towar zakupiony na naszej aukcji nie był sprzedawany jako uszkodzony lub był przeceniony z jakiegoś innego powodu.
Zwracany towar musi posiadać oryginalne opakowanie oraz dowód zakupu a także nie może nosić śladów używania.
Produkty wysyłamy przesyłkami kurierskimi: Do obowiązków kupującego należy sprawdzenie przesyłki w momencie odbioru oraz sporządzenie protokołu uszkodzenia jeżeli zachodzi taka potrzeba. Na życzenie kupującego paczki o wartości do 100pln mogą być wysłane paczką pocztową. Wyłącznie przedpłata.
Wszystkie produkty w naszej ofercie są fabrycznie nowe, posiadają kartę gwarancyjną oraz pochodzą od oficjalnych dystrybutorów na terenie Polski
Do każdej aukcji wystawiamy fakturę vat.
Możliwość zakupu na raty w tym celu prosimy o kontakt: tel. 41 307 0 300 e-mail: [zasłonięte]@rynekagd.pl
Biorąc udział w naszych aukcjach w pełni akceptujesz regulamin i zgadzasz się z jego zapisami.
Kontakt
tel. 41 307 0 300 tel. kom: 513 [zasłonięte] 815 e-mail: [zasłonięte]@rynekagd.pl
Szwedzkie młynki żeliwne Skeppshult - 25 lat gwarancji
Dlaczego warto wybrać produkty firmy SKEPPSHULT?
- 25 letnia gwarancja
- Wykonane w 100 % z naturalnych i nieprzetworzonych surowców
- Nie wymagają używania żadnych detergentów i płynów do naczyń.
- Piękny i ponadczasowy wygląd
- Łatwe w użyciu i codziennej pielęgnacji, odporne na zarysowania
- Ponad 100 letnia tradycja odlewu naczyń SKEPPSHULT
Dane techniczne :
Materiał: żeliwo Żeliwny przyrząd do ścierania czosnku - lakierowany
Produkt pochodzi z kolekcji id:Ernst®
Wymiary:
- średnica: 9.5 cm
- waga: 0,4 kg
Numer katalogowy: 0802
Gwarancja: Na wszystkie produkty firma oferuje 25 lat gwarancji.
!Dowiedz się więcej: Jak dbać o naczynia żeliwne
SKEPPSHULT a ochrona środowiska
Wszystkie produkty SKEPPSHULT są wytwarzane w oparciu o tradycyjne metody produkcji. Produkty żeliwne SKEPPSHULT nie zawierają żadnych związków chemicznych, które mogłyby się wydzielać podczas gotowania lub smażenia ze szkodą dla organizmu człowieka.
|