adres: ul. Gdańska 119 A
84-200 Wejherowo
tel.: 660-[zasłonięte]-287, 660-[zasłonięte]-291
tel./fax: 58[zasłonięte]765-00
e-mail: [zasłonięte]@gastro-nord.pl
nr konta: BANK MILLENNIUM S.A.
66 1160 [zasłonięte] 2[zasłonięte]2020001 [zasłonięte] 606140
Podana cena jest ceną brutto i zawiera 23% VAT. Na zakupione towary wystawiamy FV.
Kurier w terminie 24-48h po odnotowaniu wpłaty na konto.
Meble nierdzewne - termin ustalamy indywidualnie.
Sprzedawane produkty są fabrycznie nowe i posiadają 12-miesięczną gwarancję producenta.
Dokonaniu zakupu jest równoznaczne z akceptacją regulaminu naszego sklepu.
Prosimy o zapoznanie się z regulaminem sklepu!
Nóż elektryczny do kebaba Potis S 120 Plus.
- przeznaczony do cięcia mięsa drobiowego, z wieprzowiny, baraniny...
- nóż tarczowy o średnicy 80mm
- w zestawie 2 noże gładkie renomowanej niemieckiej formy Dick
- dzienna wydajność ok 60kg
- waga noża: 870g
- płynna regulacja grubości cięcia 0-10mm
- 6500 obr/min
- moc: 120W
- zasilanie: 230V
- wodoszczelna rękojeść
- włączniki High-Tech- magnetyczny, lekko działający i nieścieralny
- w zestawie:
- 2 noże tarczowe Dick
- zapasowy bezpiecznik
- zasilacz 230V
- ostrzałka kamienna
- miseczka pod nóż ze stali nierdzewnej
- narzędzie do wymiany ostrzy
Dostępne również ząbkowane ostrza Dick.