WITAM NA MOJEJ AUKCJI !!!
PRZEDMIOTEM AUKCJI JEST
MYDŁO NATURALNE
"RÓŻA DAMASCEŃSKA "
o zapachu różanym.
MYDŁO WYPRODUKOWANE JEST NA BAZIE
naturalnych składników, nie zawierających tłuszczów zwierzęcych ani substancji chemicznych. Są testowane dermatologicznie, przy współpracy różnych laboratoriów, zgodnie z normami międzynarodowymi. Skład proponowanych przez nas kosmetyków opiera się wyłącznie na starych, sprawdzonych recepturach. Nasz asortyment produktów do pielęgnacji ciała jest znany na rynkach lokalnych jak i międzynarodowych. Firma cieszy się dużym powodzeniem a nasze oryginalne produkty zdobywają coraz większa popularność na całym świecie.
kraj pochodzenia :SYRIA
WAGA 100 g
Mydło Roża Damasceńska 100% naturalne na bazie olejów naturalnych tłoczonych na zimno.
Właściwości olejku różanego : pdprężające, rozkurczowe, harmonizujące ( szczególnie w rejonie serca), przeciwzapalne, antydepresyjne, poprawiające nastrój, uspokajające, antyseptyczne, wspierające gojenie się ran, oczyszczające skórę, erotyzujące.
Składniki- oliwa z oliwek ,olej laurowy,olej różany , woda destylowana,olejek zapachowy różany.
INCI : olea europe (oil olive,) oil laurus nobilis, aqua destillata, oil rosa damascena,perfum roza damascena .
Sposób użycia produktu : do twarzy , do ciała .
Walory produktu: oczyszcza skórę, wzmacnia , regeneruje, likwiduje pozostałości makijażu
Sposób użycia do twarzy, do ciała .
data produkcji 10.2010 r
termin przydatności : 10.2013 r
Metoda produkcyjna Wspaniałe właściwości mydło posiada dzięki zastosowaniu oliwy z oliwek i oleju laurowego jako bazy, dodatkowe wzbogacane innymi naturalnymi olejami w zależności od rodzaju mydła. Proces produkcyjny pozostaje niezmienny niemal od początku istnienia Mydła, które, tak jak przed laty, wytwarzane jest ręcznie, z zachowaniem dawnego rytuału. Po kilkudniowym gotowaniu mydlanej mikstury, na którą składają się olej z oliwek i lauru, ostudzoną masę tnie się ręcznie, znakuje pieczęcią i składuje w specjalnych grotach, gdzie schnie przez kilka kolejnych miesięcy. Jego kolor zmienia się wówczas na czerwonawy, wnętrze natomiast pozostaje niezmienne, oliwkowozielone. Procedura ta pozwala bez użycia środków konserwujących w pełni zachować wszystkie cenne właściwości oliwy z oliwek oraz z jagody lauru i zamknąć ich esencję w formie kostek.
|