Mydło w płynie GASTRO-HAND VC 610, przeznaczone jest do profesjonalnego stosowania w obszarach, gdzie niezbędne jest zachowanie podwyższonych standardów higienicznych, zgodnych z systemem HACCP. Mydło idealnie nadaje się do mycia rąk w kuchniach hotelowych, restauracjach, barach i stołówkach. Dzięki unikalnej recepturze nie wysusza skóry rąk nawet przy bardzo częstym stosowaniu. Pomaga zachowywać naturalne pH skóry - pH: 5/*/7. Skutecznie eliminuje przykre zapachy ryb, przypraw, czosnku, mięsa i tym podobne, powstałe w wyniku przygotowywania posiłków. Mydło testowane dermatologicznie. Produkt jest bezzapachowy i bezbarwny oraz gotowy do bezpośredniego użycia.
Opakowanie: 3 litry Numer katalogowy: HAND VC 610
Sposób pakowania: karton (1szt/4szt). Wymiary opakowania zbiorczego: 30x29x30cm/13kg
Sposób użycia: Bieżące mycie rąk: Energicznie pocierać wszystkie powierzchnie namydlonych rąk przez co najmniej 10 sekund. Dokładne mycie rąk: Na zwilżone dłonie nanieść niewielką dawkę mydła (3-5ml). Dokładnie rozprowadzić, myć przez 15-20 sekund energicznie pocierając powierzchnie rąk. Postępować zgodnie z instrukcją i zasadami mycia higienicznego. Następnie ręce starannie spłukać wodą i osuszyć papierowym ręcznikiem lub suszarką mechaniczną.
Skład: Aqua, sodium laureth sulphate, pearl agent, glycerol, benzalkonium chloride, c12-15 pareth7, sodium cumenesulfonate, citric acid. |