Ta strona wykorzystuje pliki cookies. Korzystając ze strony, zgadzasz się na ich użycie. OK Polityka Prywatności Zaakceptuj i zamknij X

Musli z mlekiem w proszku TREK'N EAT 150g

06-08-2014, 16:14
Aukcja w czasie sprawdzania była zakończona.
Cena kup teraz: 18.99 zł     
Użytkownik Sewel_pl
numer aukcji: 4402071706
Miejscowość SANOK
Wyświetleń: 12   
Koniec: 06-08-2014 15:25:47

Dodatkowe informacje:
Stan: Nowy
info Niektóre dane mogą być zasłonięte. Żeby je odsłonić przepisz token po prawej stronie. captcha

Należność za zakupiony towar można zapłacić przelewem na nasze konto:
BPSA Centrum Giro
06 1320 [zasłonięte] 1[zasłonięte]5373413 [zasłonięte] 200001
Lub przez płatność:
Zapłać przez PayU Allegro
Istnieje również możliwość płatności przy odbiorze przesyłki.


WYSYŁKA:
Większość aukcji ma darmową wysyłkę.
Wysyłka Allegro gratis!
Spedycja:
Wysyłamy kurierek K-EX
Wysyłamy Pocztą PolskąWysyłamy paczkomatami

Musli po szwajcarsku z mlekiem w proszku TREK'N EAT 150g


producent: Trek'n Eat gwarancja: 2 lata
kod produktu: TRE.MUE seria:2012/2013
Krótki opis
Musli po szwajcarsku z mlekiem w proszku TREK'N EAT 150g
Danie liofilizowane musli z bakaliami i mlekiem.
Cena
18.99PLN
UWAGA!

W sklepie SEWEL znajdziesz takie marki jak:

Zapraszamy do naszego sklepu internetowego

Zapraszamy do sklepu internetowego!
Liczne promocje i rabaty!

Na tej aukcji kupujesz rozmiar: 150 g

Musli po szwajcarsku z mlekiem w proszku TREK'N EAT 150g

Kod: TRE.MUE


Opis:
Sklep Sewel poleca ten produkt.

Kalorie: 555 kcal

Węglowodany: 64 g/100 g

Białko: 10 g/100g

Tłuszcz: 8.0 g/100 g

Waga: 150 g

Przyrządzanie: Zawartość torebki dopełnić do zaznaczonej linii zimną lub gorącą wodą (ok 150 ml)

Alergeny: gluten, laktoza, mleko, orzechy

Skład:

Ppłatki owsiane pełnoziarniste, sułtanki, cukier, płatki pszenne, mleko w proszku pełnotłuste (6%), orzechy laskowe, glukoza, morela, jabłko, maltodekstryna, regulator kwasowości kwas cytrynowy, jodowana sól kuchenna, skrobia.


Co to jest liofilizacja?
Liofilizacja jest to proces odwadniania substancji przez ich zamrożenie (- 50°C), a następnie sublimację powstałych kryształków lodu. Sublimacja polega na tym, że w próżni lód z pominięciem stanu ciekłego przechodzi bezpośrednio w parę. Potocznie mówiąc, w warunkach tych, następuje szybkie i kontrolowane wymrażanie wody.
Ostatnim etapem procesu jest końcowe dosuszanie odbywające się w temperaturze 40 - 50°C, które pozwala uzyskać gotowy wyrób o wilgotności 1-2%. W ten właśnie sposób przygotowywane są zarówno gotowe potrawy liofilizowane jak i półprodukty wykorzystywane w przemyśle spożywczym.


Zalety liofilizacji:

- produkty liofilizowane zachowują w ok. 90% kształt, barwę aromaty, witaminy oraz wszystkie wartości odżywcze,
- proces liofilizacji likwiduje w większości zanieczyszczenia mikrobiologiczne,
- nie posiadając wody, produkt jest zabezpieczony przed niepożądanym rozwojem różnych rodzajów mikroflory, w efekcie jest "zakonserwowany bez użycia konserwantów",
- duża oszczędność wody i gazu
- okres przechowywania może wynosić nawet wiele lat

Sewel.pl


Sewel.pl

Prosimy o kontakt Sewel

Aukcja stworzona 2<span class=hidden_cl>[zasłonięte]</span>014-07 15:25:45 przez sklep oparty na systemie IAI-Shop.