CARNIVOR CHERRY VANILLA 1960G
IZOLAT BIAŁKA WOŁOWEGO !!!
CARNIVOR wykorzystuje najnowsze technologie usuwania, hydrolizy i odseparowywania, z racji tego izolat protein wołowych daje mięśniom uzupełniającej mocy białek wołowego mięsa z wyższym poziomem aminków niż inna proteina posiadająca: serwatkę lub jajko. CARNIVOR jest nawet 350% mocniej skupiony w zakresie budujących ciało protein niż stek i nie posiada ani trochę tłuszczu czy cholesterolu! Wprowadzona technologia ARNT ponownie stosuje aminokwasy i zmniejsza wydzielanie się amoniaku ANRT .Jest to najogromniejszy zwrot w gainerach wspomagających budowę masy.20 razy więcej kreatyny niż w steku.Jednym z korzyściktóre zapewnia wołowina jest duża zawartość kreatyny. Wołowina jest jednym z najważniejszych prostych źródeł kreatyny. CARNIVOR ma ekstra dawkę Aminokwasów dodaną do izolatu protein wołowych, która pozytywnie wpłynie na bilans azotowy zwiększając syntezę protein, zmniejszając katabolizm i redukując zmęczenie po ćwiczeniach.
Skład Carnivor w porcji (33g):
Kalorie 116 kcal
Kalorie pochodzące z tłuszczu 0 g
Tłuszcz całkowity 0 g
Tłuszcze nasycone 0 g
Tłuszcze trans 0 g
Cholesterol 0 mg
Węglowodany całkowite 6 g
Błonnik 0 g
Cukry 0 g
Białko 23 g
Witamina A 2547 IU
Witamina C 25 mg
Tiamina 0,1 mg
Ryboflawina 0,2 mg
Niacyna 82 mg
Witamina B6 6,5 mg
Witamina B12 100 mcg
Wapń 23 mg
Fosfor 20 mg
Magnez 2 mg
Sód 44 mg
Potas 6 mg
CARNIVOR-BPI (hydrolizowany izolat białek wołowych, monohydrat kreatyny, BCAA (leucyna, walina, izoleucyna)
Anaboliczna Technologia Retencji Azotu : GKG (alfa-ketoglutaran glutaminy), OKG (alfa-ketoglutaran ornityny), AKG (alfa-ketoglutaran)
KIC (alfa-ketoizokapronian)
hydrolizowana żelatyna
maltodekstryny
lecytyna
kwas cytrynowy
acesulfam potasu i sukraloza.
Wolny od laktozy, cholesterolu i tłuszczu.
Dawkowanie Carnivor:
Zmieszaj 1–2 miarki (zawierającą 23–46 g protein) z 250–500 ml zimnej wody.
Pij 1–3 razy dziennie lub kiedy tylko potrzebujesz zwiększonej ilości białek.
Proteina może się spienić po zmieszaniu.